flashmax Опубліковано 6 Листопада, 2012 в 11:32 #1 Опубліковано 6 Листопада, 2012 в 11:32 В цьому магазині була куплена "Вагонка пластикова безшовна 250 мм"Після установки в жилому приміщенні, почав виділятись неприємний запах. Настільки інтенсивний, що вагонку пришилось зняти.Запах тим більший - чим більша температура повітря. У мене після її встановлення, почала боліти голова.На дворі (а саме там вона лежала в магазині) вагонка майже не має запаху. Та ніхто, і не принюхувався. Таке просто не прийшло в голову.Як потім вияснилось - продавець знав про це, але не зважаючи на те, що при покупці було сказано, що вагонка піде в жиле приміщення - не попередив покупців.При пред'явленні претензій одному з власників магазину - був показаній сертифікат. Але хто його знає, від якої самої вагонки.Звісно ніхто вагонку не поміняв, не відшкодував грішми.Про таких випадок, власне я, чую вперше.Тому хочу попередити всіх потенційних покупців - майте на увазі, що таке може статися в будь-якому магазині.Хоч це смішно звучить - пронюхуйтесь, беріть обов'язково чек, и дивіться сертифікат якості.Можливо краще не купуйте вагонку в холодну погоду. Або беріть на пробу листок.
paksivatova Опубліковано 9 Листопада, 2012 в 15:10 #3 Опубліковано 9 Листопада, 2012 в 15:10 вагонку вже давно і для зовнішньої обробки не використовують,низької якості матеріал p.s. один завод на Україні виготовляв якісну вагонку,але і ціна була відповідною припинили виробництво її давно, після того майстри з різних бригад ще рік приходили і питали про ту вагонку це все про десяточку
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2012 в 16:11 #4 Опубліковано 9 Листопада, 2012 в 16:11 У Шотландії робили колись нормальну вагонкку, але прийшли американці і все спортили, так що не шукайте шотландську вагонку на "Варшавці" і тим більше в Епіцентрі. Хочете бути здоровими - рубайте дрова.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.