Перейти до змісту

Продам Play Station 2 прошита

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Приставка Slim прошита(усі необхідні шнури в комплекті, коробка), + 2джойстика +2карти памяті, +30дисків(в коробках) і 60дисків(болванки) ціна 1200грн

Опубліковано
Приставка Slim прошита(усі необхідні шнури в комплекті, коробка), + 2джойстика +2карти памяті, +30дисків(в коробках) і 60дисків(болванки) ціна 1200грн

:_09: :_09: :_09: :_09: продавець барига ще той

Опубліковано

я товар оцінювати умію, ви включіть вартість дисків, навіть якщо брати по 20грн (ті що у мене в коробках, брав по 25грн) 30штук * 20грн = 600грн, а балванки (якісні Соні ДВД-Р, щоб головка не портилась) по 3грн * 60штук = 180грн, ось вам і пополам.

Тему продовжую, продавати не спішу, ще граємо з сином, тому ціна актуальна і адекватна....

Опубліковано

В інеті диски продають по 2 -3 грн якшо оптом і вона вже зараз не дуже актуальна!

повністю підтримую!!!

тут диски немають жодної ціності, оскільки людина яка купить прошиту консоль та має вдома компютер з пишучим ДВД- різаком, інтернет(це як правило на сьогоднішній день не проблема) елементарні познанія запису образів на болванки без всіляких проблем сама собі напише тих ігор які тій людині потрібні!!! тим більше вартувати це буде 3-грн. не більше(ціна ДВД болванки)!

покупець як правило зацікавлений в приставці, а не в дисках до неї і свої ігри немає чому навязувати

так що припиніть барижнічати та продавайте за адекватною ціною - 600грн. диски можете дати в дарунок, продавати окремо чи залишити собі!

Опубліковано

"Sashapetrash" що за люди, сама робить гадості і вчить інших http://board.lutsk.ua/topic/107184-prodam-noutbuk-fujitsu-siemens-liteline-lfl-600grn/ цікаво, joker270691 купив все-таки чи ні. Так що слідкуйте за своїми вчинками, та не вчіть інших!

В інеті диски продають по 2 -3 грн якшо оптом і вона вже зараз не дуже актуальна!

я два місяці питав тут на борді за диски (9 серпня 2012р) http://board.lutsk.ua/topic/116528-nuzhni-diski-ps2/, так ніхто не відповів, тому і ваша фраза не має актуальності :0151:

Опубліковано

"Sashapetrash" що за люди, сама робить гадості і вчить інших http://board.lutsk.u...ine-lfl-600grn/ цікаво, joker270691 купив все-таки чи ні. Так що слідкуйте за своїми вчинками, та не вчіть інших!

я два місяці питав тут на борді за диски (9 серпня 2012р) http://board.lutsk.u...zhni-diski-ps2/, так ніхто не відповів, тому і ваша фраза не має актуальності :0151:

кому я гадось зробив і до чого тут моя тема про продаж ноутбука? joker не купив причина - параметри мого ноутбука слабенькі, йому потрібно було програмувати - мій бук для цього підходить, ми з ним домовились, але на наступний день написав що непотрібен йому вже ноутбук! стежачі за пропозиціями в його адресу щодо ноутбуків то йому запропонували і він купив трохи потужнішого! дайте відповідь будьласка кому я зробив гадость! а щодо дисків на консоль то я гадаю багато людей будуть згідні з моєю думкою(дешевше купити болванку за 3грн. та записати ігру ту в яку будеш гратися, ніж купляти в магазині за 25грн. - думаю різниця в ціні відчутна) , навіть я сам особисто недавно купив соньку 2 з дисками(десь штук 20) за все дав врайоні 600грн. Доречі диски теж магазинні і теж в коробках! лежать пиляться - можу поділитись якщо хочете - це вам відповідь на Вашу фразу - так ніхто не відповів! Сам не граюсь бо надаю перевагу іграм в стилі survival horror!

На рахунок ремонту блоків живлення - Ви до мене звертаєтесь не вперше, минулий раз десь пропали, буду радий допомогти з ремонтом Б/Ж тільки піднесіть! заодно і диски на консоль виберете якщо ще потрібно звичайно!

вибачайте що відійшов від теми!

Опубліковано

"так що припиніть барижнічати та продавайте за адекватною ціною" - не вам мене повчати, враховуючи досвід продажі вами ноутбука, рахую що цю фразу може сказати мені лише модератор чи адміністрація сайту.

Опубліковано

я можу продавати за будь-яку ціну, це можуть бути і "шкарпетки за ціною літака", як сказав один із модераторів сайту..так що прошу прибрати флуд з моєї теми...

Zhenya

"Я попереджаю усіх востаннє: Ціна - воля автора! Він в праві продавати 5 кг своїх брудних шкарпеток по ціні підбитого літака, чи BMW 7-series. Це його особиста справа.

Якщо Вам є чим обгрунтувати - пропонуйте свою, торгуйтеся. а не гадите в темі."

Опубліковано

Пропоную за одну консоль 400 або ж обмін на комп з процом1.7ггц інтел!

Продаю клмплектом, бартер не цікавить.

Опубліковано

400 Даю! без дисків

ну 400 без дисків це вже занадто, 600 грн. як по мені це було б реальніше!

так і чоловік продає комплектом з дисками, зверніть увагу!!!

Опубліковано

дякую Sashapetrash. Нагадую що продаю все разом, в комплект входять:

приставка (прошита), 2джойстика (обидва з вібрацією), 2карти памяті (по 8Мб), усі шнури для підключення, диски (в коробках та без (якісні диски "Sony DVD-R")) та упаковка.

Опубліковано

В інших темах він це все скупляв дешево клянчив та збивав ціну, потім як все зібрав продає за ціную самалета! Зараз купив бокс, і знову клянчить джойстики та диски з іграми. Той хто буде купляти ПС2 він сам собі запише дискі а не купувати за таку ціну. І відколи це диски СОНІ якісні ? Я думав вербатіми якісні завжи були. Ціна диска до пс - рівна ціні диска 2-3 грн! І то нормальна людина купить лише приставку і запише дискі собі сама.

"усі шнури для підключення"

Ужас, цеж аж один шнурок АВ, і може скарт. Чи пс2 у вашій вже HDMI є? Я поражаюся з того

Опубліковано

будьте уважнішим, шнури живлення та відео і звук, також не всі диски записані, звертаюсь до kenny76 купіть окуляри чи перегляньте вище вказано, також рекомендую глянути в неті по дискам (Verbatim, TDK, Sony, Philips, Samsung, Fujifilm, Memorex), хоч будете знати про якість. Навіщо записувати, коли усе готове.Бокса дійсно купив, і що за слово "клянчить" (мабуть не навчили спілкуватися, та й вічливості теж не вистачає)), завдяки боарду (дякую авторам) знайшов і джойстики і блока і диски, тому і продаю попередню.

Тепер по сумі:

Приставка - 500грн

Карти памяті - 2шт по 100грн = 200грн

Диски в коробках - 200грн

Диски записані - 100грн (рівна ціні диска 2-3 грн)

kenny76 - абсолютно не правий, але дякую за підйом теми, так що вибачень мені не треба!))

продавати не спішу, все в гарному стані.

продаю лише комплектом! повторюю для таких як - kenny76

Опубліковано

Приставка - 500грн

а це вже брехня повна!

Sanver іи барига ше той! і ше й брехун!

kenny 76 влучно підібрав слово виклянчити того, що ви так і робите!

Опубліковано

Приставка - 500грн

а це вже брехня повна!

Sanver іи барига ше той! і ше й брехун!

kenny 76 влучно підібрав слово виклянчити того, що ви так і робите!

якщо люди хворі на голову, я не ображаюсь. Приставку продано!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...