Перейти до змісту

Потрібна термінова допомога з Acer Аspire 5520G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Потрібна допомога в ремонті ноута Acer Аspire 5520G, та чи взагалі доцільно його ремонтувати?

Коротка х-ка:

процесор AMD athlon x2

відеокарта nvidia gf 8400m

оперативна память 1G

вінт 160G

Історія така: десь приблизно місяць тому, ноут сам по собі став вимикатися. Ще через два тижні, інколи відмовлявся стартувати, але через деякий час вмикався. Уже як два дні не вмикається.

Ноут експлуатувався правильно, тобто свіже повітря до нього надходило без перешкод. Температура ноута великою не була.

Прошу допомогти у вирішенні даної ситуації. Направити до майстра. Ще цікавить, приблизна ціна ремонту.

Опубліковано

В мене таке було з Фуджицу сіменс. РЕМОНТ НЕДОЦІЛЬНИЙ

причина: Відсиріли мости на материнській платі.

Їх тобі відігріють за 1,5к, а через місяць може бути така сама *опа.

Скоріш всього ти брав з рук, і його вже прогріли і сплавили тобі. Якшо брав новий і прогрівань ще точно небуло - прогрівай і в люди його

Хто такий мікс? Може й мого гляне?

Опубліковано

Скоріш всього ти брав з рук, і його вже прогріли і сплавили тобі. Якшо брав новий і прогрівань ще точно небуло - прогрівай і в люди його

майстр по ремонту ноутів

Опубліковано

відсиріли - то як? Звідкіль така впевненість в історії ноута, і що проблема саме в відвалі? Однозначно до Мікса нести!

Опубліковано

Так ноут брався б/у. До цього справно працював 1 рік. Хто зможе оглянути ноут, та сказати причину? Або ж підкажіть спеціаліста!

Опубліковано

Так ноут брався б/у. До цього справно працював 1 рік. Хто зможе оглянути ноут, та сказати причину? Або ж підкажіть спеціаліста!

Тобі підказали і номер дали!

Опубліковано

В цій моделі часто виходить з ладу відеокарта. Симптоми характерні саме для цього випадку. Відеокарта міняється, але ціна досить висока і знайти її не так просто. Після пропайки пів року може проробити, але не факт.

Опубліковано

можете принести на Системз, вул. Лесі Українки 53

телефон на сервіс 285217

vetalforever

Їх тобі відігріють за 1,5к, а через місяць може бути така сама *опа

дякую, поржав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...