IrinaS Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 18:37 #1 Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 18:37 Пишу вірші на замовлення!!Ціна договірна!)Іра
Da_Vin4i Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 20:13 #2 Опубліковано 28 Жовтня, 2012 в 20:13 Писать вірші без почуттів, Яких невідчуває, той хто заплатив... Або писати ті слова, які невідчуває друга сторона... Від серця треба всіх вітати, А гроші можна і іншим шляхом заробляти
IrinaS Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:00 Автор #3 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 07:00 Писать вірші без почуттів, Яких невідчуває, той хто заплатив... Або писати ті слова, які невідчуває друга сторона... Від серця треба всіх вітати, А гроші можна і іншим шляхом заробляти Що то за людина така, Що не летіла швидше літака, Що не пірнала нижче спритної рибини, і діставалася неймовірної глибини! Всі відчували це словами,віддчутями і думками, і може хтось не зможе пеердати це словами.. А гроші може і не кожен дати... Треба вміти просто талант свій реалізувати!!!
Da_Vin4i Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 15:41 #4 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 15:41 +5 даю за такі слова, Фантазія і в мене переходить з думки у слова, Коли на сердці добре і спокійно, і тіло переповнюють почуття ) Літати я умію і ввісні, коли проходжу крізь хмари чарівні, Як ястріб швидкий у повітрі, дістається найвищої точки на землі Як у воді пливе спритная рибина, і хоче дістиатись тієї глибини. А люди різними бувають, одні пишуть вірші, інші співають.... А я люблю пограти в життєві ігри із людьми, Тому що без гри немає сенсу у житті, І писати ці слова надихає осіння ця пора, Яка за вікном скляним, ганяє холод і думки сумні, Але треба думати про те що життя триває., і хай радість у сердці сяє) Нехай дипресія обійде,хто зараз читає це А ти дівчина молода, реалізовуй свої вірші) А краще їх реалізувати, це гарну пісню написати, Щоб вона лунала всім на радість) А тобі щоб прийшла, гривня, і не одна І так писати можна цілий день, Коли є час для написання, у будні дні, коли життя повільніше пливе... Що ти ще розкажеш, про життя своє)?
Sashapetrash Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 15:58 #5 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 15:58 Да цікавий батл! так хто виграв!?
Da_Vin4i Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 17:31 #6 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 17:31 це не батл, а переписка в двох словах,Яка виникла між людьми, які пишуть у віршах те, що у них в думках)
IrinaS Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 18:40 Автор #7 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 18:40 це не батл, а переписка в двох словах,Яка виникла між людьми,які пишуть у віршах те, що у них в думках)Дуже вдячна я за теплі ці слова,Так відшліфовані,як золото з олова!За пісні навіть і незнаю як до чого,Але завжди із слова того,Все переходить до живого!!Потрібно ще багато відшліфувати,Щоб мати щось,щоб в руки людям дати!І ще одне..Тут виграшів і програшів нема,Ми один одного словами обніма!
Da_Vin4i Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:25 #8 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:25 Ніч вже на дворі, і місяць за хмари зайшов... І мені здається що цей день недаремно пройшов, Добрі слова мені приємно писати, особливо тим людям, які вміють їх цінувати. Цікаво спілкуватись з тими людьми, які ідуть до своєї мети, Але в нашому житті є багато незакінченої роботи, які роблять нам перешкоди. Життя без турбот, це як неробочий завод... а можливо і нам колись "повезет" Часу немає щоб талант розвивати, але стимул в житті треба також шукати, Для цього нам треба багато сил мати, а завтра нам всім треба рано вставати... Такщо потрібно нам йти відпочивати) Теплого чаю з меліси зробити, добре влягтись і гарно поспати, Приємних снів подивитись вночі, а хто неможе одразу заснути, Тоді, потрібно слоненят поскладати докупи
fenmix Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:46 #9 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 19:46 У лісі-лісі темному, де ходить хитрий лис....а, ну да
IrinaS Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 20:16 Автор #10 Опубліковано 30 Жовтня, 2012 в 20:16 У лісі-лісі темному, де ходить хитрий лис....а, ну да не в тему чуток!
natalia2 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 13:55 #11 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 13:55 Какая светлая тема получилась) Спасибо за настроение) IrinaS, Da_Vin4i, удачи вам в реализации своих талантов, солнечного настроения и улыбок,честных улыбок)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.