Перейти до змісту

Велофорум 2012


Рекомендовані повідомлення

Если кто забыл или не в курсе - сегодня в 17:20 druid будет выступать на конференции в Евпатории. Там человек 50 всяких велоактивистов, а также представители миськрад и вообще круто!

Напомню, что сама идея "Велофорума" была придумана им(ну и немножко мной) в 2009 году и с тех пор разраслась в реально международное мероприятие!

ЗЫ друид сегодня два раза купался - завидуем молча! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот, Юра подствил лицо под крымское солнышко и мечтает о прекрасном велобудущем нашей вело-Украины ;)

moklytsya1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїхав. дякую за підтримку.

Що я підсумував:

- в україні вже починає формуватись активне і адекватне середовище, яке розуміє проблему і працює на її вирішенням. Причому це як громадські діячі, так і чиновники, так і бізнес.

- настав час виходу маленьких локальних ініціатив (як от наша) на всеукраїнський рівень для вирішення спільних питань. До нового року - тьоркі, а після - масштабна всеукраїнська кампанія із лобіювання змін до Державних будівельних норм. Це наразі найбільша проблема, яка гальмує будь які спроби щось змінити у цьому напрямі.

- вже в наш бік почали поглядати європейські спеціалісти. Мають інтерес допомогти. На ВФ були представник європейської асоціації велосипедистів і голова велосипедного фонду, який заснувала компанія SRAM (може хтось чув?).

- в Євпаторії класно. рекомендую.... особливо у бархатний сезон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...