Перейти до змісту

Питання про Exell

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Перейшов на цю програму і зтикнувся з такою ситуацією - не можу в цій програмі скопіювати текстові чи цифрові дані.

Наприклад з одного документа в Ікселі копіюю якісь дані і пробую вставити в інший ікселівський документ і не виходить.

Замість інформації вставляєтся якась точка.

Тобто до цього, в іншому ікселі все получалося, значить як це робится точно знаю :) :) , а що цей раз - не розумію.

Що роблю не так чи що потрібно робити щоб було так...

post-6552-0-89906000-1349860929_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй при вставці: специальна вставка-даные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я правильно зрозумів: ти стаєш на ячєйку з циферкою, настискаєш контрол+С, переходиш в інший документ, контрол+V, і вставляє якусь фігню ? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

eXeLL??? а це що? :_09:

Это программа :) ... наверное

ЗЫ. Не удивительно что что-то не выходит, наверное сначала нужно сходить в школу и научиться писать и читать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Версія офісу яка?

Попробуйте скопіюувати мишкою через випадаюче меню, а не клавіатурою, якщо так прокатить, то значить в настройках Екселя там де комбінація клавіш збились настройки (таке деколи буває, правда не ясно з яких причин), або хтось намутив, виставить на які вам зручні і все має бути гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не через клавіатуру, не через випадаюче вікно не получаєтся.

На жаль ця функція мені допомагала б в роботі а скористатися не можу.

(офіс 2010)

Попробував дані скопіювати в Word - те ж саме вихотить- ця велика крапка .

Прохання до малолеток,які сидять цілими днями в інтернеті і крім цього нічого не знають сюди не відписувати.

Хочется виділитися за рахунок інших -іди в свій клас/групу і там самовиражайся.

І школу я закінчив коли тебе в планах не було. Гордися своїм відписанням???? Адже ти показав що ти знаєш все,(або так думаєш) а я нічого - саме час посміятися.

Я коли створював цю тему саме на таку відповідь і чекав, дуже дякую, ти дуже допоміг.

По своїй роботі я багато чого знаю, і принцип, і терміни. І до мене звертаются за порадою... щось ніколи не виникало думки сміятися з людей коли ті путають чи терміни, чи тлумачення законодавства. Мабуть зі мною щось не так :)

Це так просто виявити повагу... та кому я кажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо там э якісь об"єкти, ексель часом ковбасить при такому копіюванні

Спробуй скопіювати меньший діапазон. не всю табличку а частину, чи лише один рядок з неї

якщо частина даних копіюється нормально, значить в якійсь ячейці є "граблі" об які ексель спотикається.

Можливо якісь дані пошкоджено

спробуй перезагрузити комп - з буфером копіювання теж час від часу бувають приколи.

спробуй створити нову невеличку табличку і заповни випадковими значеннями, і скопіюй, глянь як вставляється.

Щоб зрозуміти чи це в даних проблема, чи в екселі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

eXeLL??? а це що? :_09:

Може спробуєте допомогти людині, а не тролити умнік?? Як же бісить позиція, що всі мають бути програмістами або адмінами..

По темі, формат міняється, якщо вставляти числа й текст, можливо стоїть захист даних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не через клавіатуру, не через випадаюче вікно не получаєтся.

На жаль ця функція мені допомагала б в роботі.

(офіс 2010)

Прохання до малолеток,які сидять цілими днями в інтернеті і крім цього нічого не знають сюди не відписувати.

Хочется виділитися за рахунок інших -іди в свій клас/групу і там самовиражайся.

І школу я закінчив коли тебе в планах не було. Гордися своїм відписанням???? Адже ти показав що ти знаєш все а я нічого - саме час посміятися.

Я коли створював цю тему саме на таку відповідь і чекав, дуже дякую, ти дуже допоміг.

По своїй роботі я багато чого знаю, і принцип, і терміни. І до мене звертаются за порадою... щось ніколи не виникало думки сміятися з людей коли ті путають чи терміни, чи тлумачення законодавства. Мабуть зі мною щось не так :)

Це так просто виявити повагу... та кому я кажу.

Спасибо за комплименты, в возвасте Вы от некоторых не далеко ушли. Прошу прощения за сделанные Вам замечания, Но раз уж Вы просите о помощи то будьте добры пишите названия вещей и программ ихними законными именами и не коверкайте их. Даже после того как Вы исправили название темы, Вы снова попали пальцем в небо. Программа Excel называется именно Excel , но ни eXeLL и не Exell.

Исправте ещё раз, надеемся будет без ошибок. И не язвите когда Вам делают замечание по делу.

ЗЫ. Правильное написание очень полезно, для правильного поиска и оказания помощи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що знову пробував по різному - спочатку все вийшло. Все копіювало, Через раз знову замість даних та точка.

Копіюю просто десятизначні номери і вставляю в такого ж розміру клітини. Мало б все виходити.

А як відкрити буфер копіювання? Може його потрібно чистити?

Чесно кажучи я не думав що це така проблема, думав що щось чи десь в настройках...і з вашої поради я швидко розберусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VitaliyS.

Повністю згоден з Вами.

Згадався один анекдот:

Чем отличаются американский форум от русского:

Американский форум - задал вопрос, тебе на него обстоятельно и вежливо ответят.

Русский форум - задал вопрос, тебе ещё 2 часа будут объяснять какой ты мудак!

В свій час переконався у цьому на власному досвіді

Щодо питання. Можливо формат ячєєк відрізняється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VitaliyS.

Повністю згоден з Вами.

Згадався один анекдот:

Чем отличаются американский форум от русского:

Американский форум - задал вопрос, тебе на него обстоятельно и вежливо ответят.

Русский форум - задал вопрос, тебе ещё 2 часа будут объяснять какой ты мудак!

В свій час переконався у цьому на власному досвіді.

Чтобы получить правильный ответ, нужно уметь задавать правильный вопрос.

Вспомнилось 2 пословицы:

1. Каков вопрос , таков ответ.

2. Не научи да в мир пусти, хер тебе не ягодки. (тут нужно мозг напрячь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... можливо стоїть захист даних?

Підкажіть як це взнати і де дивитися, дякую.

Я працюю на велику міжнародну компанію і періодично прохожу тренінги по роботі.

Один з основних - ми ніколи не сміємося з клієнта коли той робить помилку чи чогось не знає ( а якби знав то не питав би, вірно?), ми не робимо зауважень клієнту, адже він в першу чергу людина яка потребує поваги, як і всі ми. Але, навіть якби я не працював тут і не проходив різні навчання, я всеодно знав би як це робится правильно. Бо все просто - я поважаю співрозмовника!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитайте ось тут. Можливо допоможе:

http://pc-forums.ru/topic3481.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В свій час переконався у цьому на власному досвіді

Щодо питання. Можливо формат ячєєк відрізняється?

Ви знаєте, я декілька днів думав чи писати це питання на цей форум і саме по цій причині.

Чесно, я підозрював про такого роду відповіді на мою тему, дуже вже вона "дитяча"... але це питання, точніше його вирішення мені здорово б скоротило час при внесенні даних. Вот і зважився :).

При копіюванні "ячейки" одинакові. Мабуть, раз така справа, просто заспокоюся та буду по два рази вносити дані.

На жаль, я по програмах не дуже добре розбираюся, а зараз так взагалі запутався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще така фіча може бути, на буфер обміну може впливати додаток до Skype - Click to Call. Вимкніть його якщо є :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитайте ось тут. Можливо допоможе:

http://pc-forums.ru/topic3481.html

Дякую,

саме це і є в мене. "пішов" пробувати розбиратися як написано за посиланням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо офіс у вас правильно взломаний або ліцензійний проблем не має бути, а так можу допомогти віддалено по тім вьювері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви написали що працюєте на велику міжнародну компанію

У вас айтішніка немає штатного, щоб його запитати? на місці поклацавши якось легше зорієнтуватися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще така фіча може бути, на буфер обміну може впливати додаток до Skype - Click to Call. Вимкніть його якщо є

Немає такого.

якщо офіс у вас правильно взломаний або ліцензійний проблем не має бути, а так можу допомогти віддалено по тім вьювері

Я так розумію що питання саме в цьому. Бо програму просто встановили, і вона не взломана і не ліцензійна (незареєстрована)

...

У вас айтішніка немає штатного, щоб його запитати? на місці поклацавши якось легше зорієнтуватися

Є декілька їх, але вони зобов'язані нам допомагати ТІЛЬКИ з корпоративними програмами.

Провозившись і робивши все що ви радили зрозумів одне - якщо зкопіювати щось і не закривати документ, з якого скопійовано тоді все гарно копіюєтся в інший документ.

Варто тільки закрити документ з якого скопійовано - копіюєтся тільки крапка.

Дякую що спробували допомогти. Думаю справа в неліцензійній програмі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Питання по Word-у до асів

як так зробити, щоб картинка була посередині стрічки чи навпаки стрічка рівнялась відносно картинки

Для прикладу: як в 2-гому зробити так як в 1-му

test.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...