Перейти до змісту

Репетиторство з математики

ANDRON

Рекомендовані повідомлення

Репетиторство з математики, з першого по дев'ятий клас.

Дзвоніть за номером 066 8969336 (Віра Петрівна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що далі 9 не вчились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Я не думаю, що ви у свої 24 роки потребуєте репетиторство за 10 11-й класи і дітей у вас ще не може бути шкільного віку. Тоді, для чого ви цю реплику написали ?..

...Хоча, якщо припустити, що ви "залетіли" в 15 років і пропустили два останіх класи, то для вас і вашої дитини (разом) буде діяти знижка. А фаховість людини, що надає послуги, не заставить вас розчаруватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не думаю, що ви у свої 24 роки потребуєте репетиторство за 10 11-й класи і дітей у вас ще не може бути шкільного віку. Тоді, для чого ви цю реплику написали ?.. ...Хоча, якщо припустити, що ви "залетіли" в 15 років і пропустили два останіх класи, то для вас і вашої дитини (разом) буде діяти знижка. А фаховість людини, що надає послуги, не заставить вас розчаруватись.

Мені далеко до дупи, що ви там собі напридумували, тай з логікою у вас далеко не все впорядку, але якщо репетитор не береться за 10-11 клас, то тут може буде два варіанти: 1 - вона боїться "великих" учнів; 2 - треба засумніватись в її фаховості.

Математика в 10 та 11 класі трохи важча, і треба трохи "шурупати". Але на кожен товар - є свій покупець!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...