Перейти до змісту

Віддам на благодійність 2 планки пам'яті

gorik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колись складали компи для хворих/малозабезпечених дітей, нвжвль тоді в мене комплектух вільних не було.

Наразі є 2 планки памяті (на фото). Якщо хтось збирає комп для таких цілей, віддам задарма, також можливо пошукаю і ще дещо знайду.

post-1106-0-90061500-1349719810_thumb.jp

Опубліковано

Колись складали компи для хворих/малозабезпечених дітей, нвжвль тоді в мене комплектух вільних не було.

Наразі є 2 планки памяті (на фото). Якщо хтось збирає комп для таких цілей, віддам задарма, також можливо пошукаю і ще дещо знайду.

в резерв, дайте номер)

в резерв, дайте номер)

резерв знімаю, не вник в суть, потрібно було мені,

а не для благородних цілей,

тому резерв знімаю, сорі)

Опубліковано

2pac а ти хворий чи малозабезпечений? Читай вище віддам на благодійність, а не просто так першому відписавшому. Якщо ж ти підпадаєш під ці вимоги, пиши зідзвонимось.

Опубліковано

готов добавить следущее:

Видео GeForce FX6600GT PCI-E 128mb Tv/DVI (немного куллер шумит, но рабочая)

ТВ тюнер AverMedia 305P+FM

Блок питания ATX-L8023 C42, 350Wt, 12sm

Сетевая карта

Клавиатура

Мышка оптическая 2шт

(телефон в профиле)

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Можу віддати процик з кулером, який точно процик не пам'ятаю, точно знаю, що інтел під сокет 478.

І пропоную назначити головного! Куди зможуть всі підвести комплектуючі і він буде вести облік.

Опубліковано

Э материнка Pentium 4- назву не памятая але Asus звук і відео інтегроване, проц - Селерон 2,2 Гц, ОЗУ - 256 Мб, вінчестер 40 Гб...Більше поки нічого. ВІд мене ще знання - це обслуговування + встановлення любої системи, майже люба програма, ігри

Умова - тільки для хворої дитини, яка це потребує

Опубліковано

Дитину можу знайти якый це треба, друга мати працюэ в ынтернати з дытьми ынвалыдами

зыбрати можна в мене на фырмы

Опубліковано

Якби хтось зміг зайнятись цим на постійній основі, приймати з різних джерел комплектуючі, збирати до купи, і передавати тим хто доставить нужденним то пропозицій було б на порядок більше.

Я натрапив на цю тему випадково + багато людей, які мають потрібну (непотрібну їм) комплектуху сюди можуть ніколи не заглянути.

Нажаль зараз сам складаю системник в подарунок страждущим високих технологій, побачив би раніше полюбому щось знайшлося б. Черезх якийсь час обов’язково щось валятиметься без діла. Так що така тема - вічно актуальна.

Але місце їй в розділі "Послуги" а ще краще в "Луцьк Талкс", тим більше що таку ініціативу модери прикріплять зверху без питань.

Опубліковано

Я можу цим займатись на постійній основі, так як моя фірма займається сервісом, постійно щось з'являється з комплектуючих які можу дарувати. Але тимчасово без транспорту.

Але Demitron теж пропонував свою кандидатуру.

Опубліковано

1. Те що двоє то по-моєму навіть краще, якщо ви знаходитесь в різних частинах міста, комусь зручно підвезти в одне місце, комусь в інше. Але вам разом між собою контактувати щоб обмінюватись складовими частинами.

2. Вирішити для яких потреб збирати комп’ютери: здібним малозабезпеченим (є ж діти з ніщих сімей з великими розумовими задатками); дітям-інвалідам яким той комп можливо стане рятівною соломинкою; дитячим будинкам; дитячим лікувальним закладам; інше.

3. Створити відповідну (загальну) благодійно-компютерну тему, щоб проінформувати максимальну кількість людей ( в талксі чи барахолці)

4. Ну а далі рутина, узагальнити що принесли і що не вистачає для повноцінного компа, інформувати про потрібне, і в кінцевому результаті іншим бордівчанам які вже довезуть в точку призначення.

Опубліковано

Всім привіт)

Мав справу із компом,директор казав шо він із школи глухих дітей!

Так от дали комп глянути чого не працює, сказали шо просто стояв і одного прекрасного моменту не ввімкнувся.

розібравши було визно шо на материнській платі були сліди від невідомлї речовини яка напевно і стала фактором виходу із сторою системника.

Системник повернув так як ремонту не підлягав.

Пропуную зробити радість, зібрати системника для тих дітей які там навчаються.

Якщо ідея вам до душі пишіть в лс так як можу забути)

Опубліковано

хлопці уже є жард і оперативка, можливо збиремо комп для школи глухих дітей?

пропуную по факту ощасливлення робити фото звіт!!

Опубліковано

Раз є, тоді давайте збирати, зацікавлених прошу писати мені. я буду вести облік в екселівському файлі хто, коли, що приніс і куди пішло. Потім визначим кому подарувати.

Опубліковано

зацікавлених прошу писати мені. я буду вести облік в екселівському файлі

Але краще створи все-таки окрему спеціалізовану тему по цьому напрямку, назви її відповідно, щоб легко вгадувалось призначення, ну наприклад "Збираємо благодійний комп’ютер(и)", "Складаємо комп’ютер на благодійність" чи щось подібне. І можливо не в розділі "віддам даром" а "Луцьк талкс" там значно більше буде надходжень. І швидше збиратиметься.

Я додам корпус, він є власністю бордівчанина "sok", який вказав віддати на благодійність. На вихідних викладу фото, і якщо буде потреба то могтиму підвезти куди треба.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Есть парень которому очень нужен комп

Панащук Микола

НАВЧАЭТЬСЯ В нАВЧАЛЬНО рЕАБ1Л1ТАЦ1ЙНОМУ ЦЕНТР1

Д1агноз ДЦП важка форма не ходить

Если надо закину его фото, у него был старенький ноут, здохла мамка

давайте соберём комп

Опубліковано

Так у нас имеется:

1. 2 планки памяти

2. DVD

3 винт

4 Видеокарта

5 Корпус+монитор

6 Процессор

Нужна мамка сокет A,754,939,AM2,478,775 любая из этих

Клавиатура,мишь может у кого валяються

• 4 тижня потому...
Опубліковано

поки є pc133 2 планки по 128 мб, може потрібно... і ще десь валявся старий системник, з якого ця оперативка... щось ще зберу дам знати... думаю ввечері викину що ще є

Опубліковано

і процик був до неї і 256 пам'яті і вся решта,на ньому спалахнув БЖ,то треба це перевірити,а в мене ремонт в хаті і все руки не доходять

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...