Перейти до змісту

ТЕРМІНОВО продам Yamaha PSR-320_600 грн

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Використовувалась як МІДІ-клавіатура для ПК, п'ять октав, в комплекті міді-кабель для підключення її до б-якого комп'ютеру з USB входом (за кабель віддавав 75 грн) і блок живлення 12 В. Всі клавіші працюють ідеально, не заїдають, пилюку на контактах протер для 100%, хоча і так все гуд! Є динаміки, можна побринькати при бажанню. Єдиний мінус, це кнопкі управління системою синту не дуже добре працюють, потрібно сильніше нажимати, хоча, якщо Вам не потрібен акомпонимент і стандартні звуки то воно Вам, як і мені не потрібно! Я не використовував це ніколи, голоне це КЛАВІШІ і КАБЕЛЬ до ПК ! - це все, що я використовував! БУДУТЬ ПИТАННЯ -ПИШІТЬ ШВИДШЕ ! Не опустіть! продається терміново! взнавав ціну резинок під клавіші, щоб поміняти всі октави, виходить більше ніж 500 грн, так, що це досить СМАЧНА ціна ! ШАРА! Можна використовуати, як для навчання гри на клавішних, так і для вже самого написання музики ! ПРИЧИНА ПРОДАЖУ - ДУЖЕ ВЕЛИКА, аж 5 октав клавіш, хочу придбати з 2ма октавами, щоб переносити з ноутом!

post-18744-0-30164400-1349519974_thumb.j

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...