Перейти до змісту

Продам б/у телевізор Panasonic GAOO 70

Рекомендовані повідомлення

Продам б/у телевізор Panasonic GAOO 70 в хорошому стані, не ремонтувався (працює відмінно, без глюків, рідко був у користуванні).

Основные характеристики: Тип ЭЛТ-телевизор с плоским экраном, Диагональ 52, Формат экрана 4:3, Стереозвук есть, Оптимизация изображения есть, Прием сигнала Поддержка телевизионных стандартов PAL, SECAM, NTSC,

Входы AV, S-Video, компонентный, Размеры 698 x 478 x 573 мм, Мощность звука 5 Вт (2x10Вт), Акустическая система два динамика, Объемное звучание есть, Таймер сна есть.

Вартість 1000 грн., можливий торг.

Для тих хто зацікавиться можу викласти фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам б/у телевізор Panasonic GAOO 70 в хорошому стані, не ремонтувався (працює відмінно, без глюків, рідко був у користуванні).

Основные характеристики: Тип ЭЛТ-телевизор с плоским экраном, Диагональ 52, Формат экрана 4:3, Стереозвук есть, Оптимизация изображения есть, Прием сигнала Поддержка телевизионных стандартов PAL, SECAM, NTSC,

Входы AV, S-Video, компонентный, Размеры 698 x 478 x 573 мм, Мощность звука 5 Вт (2x10Вт), Акустическая система два динамика, Объемное звучание есть, Таймер сна есть.

Знижую ціну. Нова ціна - 800 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знижую ціну. Нова ціна - 800 грн.

соррі, поправочка: Диагональ 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Розміри: (ШхВхГ) = 690х573х410

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оголошую нову ціну!!!!!!!!!!!

700 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так на даному сайті діагональ цього телевізора 51см, а у мого все-таки 70см!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так на даному сайті діагональ цього телевізора 51см, а у мого все-таки 70см!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Так напишить точну модель телевізора і питань не буде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скореговую характеристики:

Телевізор Panasonic GAOO 70 TC-29V70R: діаг. 72 см, кол. чорний. Основні характеристики:

Тип ЕПТ-телевізор з плоским екраном, діагональ '29, формат екрану 4:3, стереозвук є, оптимізація зображення є, прийом сигналу телевізійних стандартів PAL, SECAM, NTSC, телетекст є.

Інтерфейсні входи AV, S-Video, компонентний, роз'єм для навушників є.

Розміри 698 x 478 x 573 мм

Вага 40 кг

Потужність звуку 5 Вт (2x10Вт)

Акустична система два динаміки

Об'ємне звучання є

Таймер сну є.

В хорошому робочому стан. Вартість 700 грн., можливий торг!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скореговую характеристики:

...

Потужність звуку 5 Вт (2x10Вт)

Акустична система два динаміки

...

Може потужність 10 Вт (2х5 Вт) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписав в ПМ ще позавчора.

Пане продавець відгукніться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім спс. Телек продано. Тему можна закривати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...