Перейти до змісту

продається земельна ділянка в Боратині

NANO

Рекомендовані повідомлення

Земельна ділянка знаходиться під річкою Стир. Площа 12сот ціна 18 000 у.о

post-5335-0-30843700-1349260172_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай ціна в цих місцях коливається від 6000 до 10000 у.е. Чому так дорого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як що ви мені покажите в цьому місці за таку ціну. То я вам клієнта завтра приведу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим це місце відрізняється від інших в радіусі 3 км., що на нього аж в 2 рази вища ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж вважаю що дорого. Там ще потрібно провести електропостачання (для цього всього масиву потрібно ще приблизно 150 000 грн), влаштувати дороги, провести газ. Тобто виклади за кусок поля 18 000 у.е і думай де взяти гроші щоб привести комунікації. Як правило зараз будуть будуватися не всі а 10-15 забудовників а може і то менше. То золота ділянка вийде. За голу ділянку без мереж треба цінити 180000 грн. а не у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені пропонували масу ділянок приблизно по 10000 у. е. вже з комунікаціями на межі ділянки, в Рованцях, Боратині і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні дзвонили, пропонували за 8500, в Боратині, комунікації на межі ділянки. Приводьте клієнта продам йому за 9000 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені пропонували масу ділянок приблизно по 10000 у. е. вже з комунікаціями на межі ділянки, в Рованцях, Боратині і т.п.

А тепер треба по 2000у.е. виложити щоб отримати !!Увага!! тільки дозвіл на підключення до кожної з таких мереж.

Тому здебільшого дешевше виходить скинутись на 5-10 хат і провести свої комунікації по масиву, а потім рубати по тих самих 2000 у.е. з кожного у кого "комунікації на межі ділянки"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер треба по 2000у.е. виложити щоб отримати !!Увага!! тільки дозвіл на підключення до кожної з таких мереж.

Тому здебільшого дешевше виходить скинутись на 5-10 хат і провести свої комунікації по масиву, а потім рубати по тих самих 2000 у.е. з кожного у кого "комунікації на межі ділянки"

Чому це тільки тепер. Це потрібно було і вчора, і позавчора, і рік і два назад... Збудувати будинок (ділянка+комунікації+коробка+ремонт) - це не ремонт в квартирі зробити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

там ще ж голе поле, будинків мало, комунікацій взагалі практично немає. Золота хата вийде з твоєю ділянкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там ще ж голе поле, будинків мало, комунікацій взагалі практично немає. Золота хата вийде з твоєю ділянкою

ти коли там останній раз був? Асфальт до ділянки. Електрика по вулиці проведена

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • 1 рік потому...

Продається сусудня ділянка 12 сот 12 тис у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...