Перейти до змісту

Чи є у Луцьку розкрій і порізка оргскла?

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

То тобі певно варто звернутися в рекламні контори які займаються візуальною рекламою (вивіски і тп). Координатів на Борді повно.

Опубліковано

Лазерна порізка " Арт Дизайн" , т. 0994343323 , біля "Майдану"

Порізка 3 мм пластику ---- 6 грн за 1 погонний метр ходу лазера , 5 мм -- трохи дорожче , пластик є в наявності ходових кольорів , в т.ч. є оргскло , але про товщину скла не питав . Можна підійти зі своїм пластиком

Це дані на березень -квітень . Мені їх робота сподобалася , буду заходити при потребі .

Опубліковано
Лазерна порізка " Арт Дизайн" , т. 0994343323 , біля "Майдану" Порізка 3 мм пластику ---- 6 грн за 1 погонний метр ходу лазера , 5 мм -- трохи дорожче , пластик є в наявності ходових кольорів , в т.ч. є оргскло , але про товщину скла не питав . Можна підійти зі своїм пластиком Це дані на березень -квітень . Мені їх робота сподобалася , буду заходити при потребі .

Якщо я не помиляюсь в Арт-дизайна із власного обладнання лише ріжучий плотер, не так високо літає ця контора щоб купити лазерний розкрій. Можуть здавати замовлення підрядникам.

Опубліковано

Розкроїти матеріан, то одне.

Повірте мені - я можу дати вам таку пропозицію по виготовленню аналога продукції (розкрій матеріалу, згинання, збірка), як ніхто з вищезгаданих за адекватну ціну.

На правах реклами))))

Лазерна порізка " Арт Дизайн" , т. 0994343323 , біля "Майдану" Порізка 3 мм пластику ---- 6 грн за 1 погонний метр ходу лазера , 5 мм -- трохи дорожче , пластик є в наявності ходових кольорів , в т.ч. є оргскло , але про товщину скла не питав . Можна підійти зі своїм пластиком Це дані на березень -квітень . Мені їх робота сподобалася , буду заходити при потребі .

Якщо я не помиляюсь в Арт-дизайна із власного обладнання лише ріжучий плотер, не так високо літає ця контора щоб купити лазерний розкрій. Можуть здавати замовлення підрядникам.

От навіщо писати, як не знаєш?))) Є в них лазерний розкрій і вже дууууже давно)

Опубліковано

Лазер , це 100% , а чий лазер -- мені байдуже , я своє отримав . Думаю , подібна контора такий пристрій повинна мати .

Та й не так це вже дорого , 21 століття надворі :D

Он , люди подібні лазери вдома самі роблять , метал тонкий ріжуть , та й я колись лазером з ДВД-РВ різав пакети , чисто погратися .

Опубліковано

Щиро здивований :)

Це напевно самий пряморукий рекламіст в їхній конторі.

Опубліковано

Щиро здивований :)

Це напевно самий пряморукий рекламіст в їхній конторі.

Я до тої контори ніякого відношення не маю: ріжте, за бажанням, собі там хоч пвх, хоч акрил, хоч гланди.

Опубліковано
Я до тої контори ніякого відношення не маю: ріжте, за бажанням, собі там хоч пвх, хоч акрил, хоч гланди.

Поржав... щодо гланд.

Я мав на увазі що лазерний розкрій в них напевно самий пряморукий в усьому колективі.

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...