Перейти до змісту

шукаю запчастини до Панонія Т5 Panonia Т5

Foxit

Рекомендовані повідомлення

маю такий апарат, відносно раритет але кільця й поршень вже своє відпрацювали, тому й шукаю не для продажу а для себе бо у відновленому стані це просто шикарніший апарат за своїм виглядом. Можливо у когось є якісь запчастини до нього або ж схожі до яви старушки, у багатьох випадкаж такі апарати стоять у гаражах і нажаль просто пропадають,гниють (((

Тому можливо у когось є запчастини або ж сам мотоцикл, чи у знайомих то телефонуйте або ж дайте знати на форум буду дуже вдячний.. )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в одного дядька по турійській трасі стоїть такий моцик от тіко чи він його продає, тра буде запитати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду дуже вдячний за допомогу ))))

зазвичай, як я стикався, дід каже непродам "бо, буду ше їздити", пройшов час так мотик і стоїть , дід помер, приїхали внучата здали на металолом, або ж в надії що це афігенний раритет непродамо або є за таку баснословну сумму, що сміх та й годі а техніка жива до тих пір поки їздить. кінець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"маю такий апарат, відносно раритет але кільця й поршень вже своє відпрацювали..."

Колись в "Советах бывалых" читав статтю - "поршень от Планеты на Паннонию", погугли якшо цікаво. По памяті там розточка циліндра під поршень, виготовлення нової втулки шатуна, бо в них пальці різні, ну і доз.голку в карбі підняти на одну поділку, бо об'єм мотора трохи збільшиться.

Ну і вот ресурс, де можна поспілкуватись з досвідченими Пановодами і найти запчастини - http://forum.jawaold.su/viewforum.php?f=24

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нажаль не продається.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

блін ніфіга текста нема що за тема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...