Перейти до змісту

Продам нові іграшки


andy1988

Рекомендовані повідомлення

Антигравітаційна машина з пультом дистанційного керування. Особливості: їздить по стінах і стелі, розвертається на 360 градусів. У момент виконання команд пульта ДУ, світить фарами у відповідному напрямку. У комплект входить пульт управління.

Технічні характеристики:

Живлення машинки: акумулятор (зарядка від пульта ДУ).

Живлення пульта ДУ: 6 елементів АА-типу.

Розмір: 12х6х3, 5 см

Налаштування пультів управління дозволяє незалежно командувати кількома такими машинками без взаємних перешкод, так що можна влаштовувати справжні гонки між декількома власниками. Секрет їзди по стінах простий - усередині авто заховані маленькі, але швидкі вентилятори. З ними апарат перетворюється в міні-пилосос, який присмоктується до поверхні, зберігаючи здатність до пересування. Величезний інтерес покупців до цього продукту зрозумілий - гонки по вертикальній стіні азартні і дарують ні з чим незрівняні враження. Антигравітаційна машинка кращий подарунок дітям і дорослим.

Ціна 160 грн.

Mini Flyer - игрушка нового поколения. Вертолет - вчерашний день. В мини флаере установлен светодиод, который реагирует на любую поверхность, после чего отлетает, будь то рука, нога, голова или пол, и сразу взлетает вверх. Тут пульт не надо можно играть вдвоем или в компании, по очереди подкидывая мячик вверх. Играть можно весь день так как зарядное у вас собой, то есть ракетка, которая идет в комплекте, в которую ставят 4 пальчиковые батарейки, на ней есть шнур со штекером который подсоединять нужно к мячику. 10 минут игры 15 минут зарядки и так целый день. Очень веселая и надежная игрушка, так как падения ему не страшны, корпус сделан из прочного полипропилена, механизм отключает пропеллеры, если куда-то залетит под шкаф или в кусты. Если флаер уносит ветром, то у вас на ракетке есть кнопка выключения. Мини флаером можно играть как дома, так и на улице. Много места не занимает, можно брать с собой на отдых или на дачу. Очень веселая и радостная игрушка, которая скрасит досуг в любое время.

Цена 130 грн.

Звертатися за тел. 0935285026, 0669028634. Андрій

post-14632-0-74604100-1348821825_thumb.j

post-14632-0-69199500-1348821843_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в наявності є тільки 20 машинок та 15 диво літаючих приколів ))) купуйте ніде у нас такого немає подіріть своїм близьким радість )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 6 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...