Перейти до змісту

Ноутбук в BIOS небачить DVD-RAM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне сабж, в ноутбуці Samsung R40 Plus, перестало працювати DVD, було замінене на аналог uj-850. Windows XP DVD бачить і дискі читає, а от BOIS видає що пристрій не інстильовано, і відповідно ОС я перестановити немо(. Які будуть поради по вирішенню питання?

Опубліковано

перевстановити ос з флешки?

діло принципа

Спробуй для початку виставити заводські налаштування BIOS.

скидав, ніякого ефекту

Опубліковано

Спробуй погратися з можливими варіантами які там знайдеш. Я не памятаю як ця опція може називатися. Якщо скажеш який у тебе BIOS можна пошукати в неті. Хоча не впевнений, що це допоможе. Тут, як каже Zheny@, потрібно бачити.

Опубліковано

мав подібну ситуацію: ноут такий же. мертвий привід

Вже кілька різних 100% робочих приводів в нього втикав - зависає на заставці біоса. Коли втикаєш рідний мертвий привід, чи взагалі без онного - загрузка йде нормально.

Тоді не розібрався з граблею, до перешивки біоса руки не дійшли

Опубліковано

мав подібну ситуацію: ноут такий же. мертвий привід

Вже кілька різних 100% робочих приводів в нього втикав - зависає на заставці біоса. Коли втикаєш рідний мертвий привід, чи взагалі без онного - загрузка йде нормально.

Тоді не розібрався з граблею, до перешивки біоса руки не дійшли

ну у мому випадку привід у середовищі XP працює чудово, і система його бачить, трабли лише у BIOSі :blink:

Опубліковано

Чекав поки ти напишеш який в тебе BIOS так і не дочеквася. Очевидно твоя проблема не сильно тебе напрягає. Ну хто ж тобі допоможе якщо тебе просять зробити те-то і те, а ти в цей час інші теми читаєш ...

Опубліковано

Чекав поки ти напишеш який в тебе BIOS так і не дочеквася.

Вибачаюсь, але цікавить версія BIOS?

. Ну хто ж тобі допоможе якщо тебе просять зробити те-то і те, а ти в цей час інші теми читаєш ...

Дуже недолуге зауваження, як на мене.

Опубліковано

Вибачаюсь, але цікавить версія BIOS?

Та хоча б вже який: AMI, Award, Phoenix?

. Ну хто ж тобі допоможе якщо тебе просять зробити те-то і те, а ти в цей час інші теми читаєш ...

Дуже недолуге зауваження, як на мене.

Прочитав і подумав: а власне чому я тут розпинаюсь. Мабуть найкраще буде побажати тобі успіху у вирішенні твоєї проблеми.

Опубліковано

Phoenix

Прочитав і подумав: а власне чому я тут розпинаюсь. Мабуть найкраще буде побажати тобі успіху у вирішенні твоєї проблеми.

Ні то ні, але не варто звинувачувати мене у тому що я користуюсь форумом. Не можем допомогти- дякую за старання. Можливо хтось інший допоможе...

Мені потрібна допомога, а не розпинання! Власне тому топ і опублікував..

Опубліковано

Привід сата чи іде? Якщо ідє думаю проблема мастер слейв. Робиться.

Привід IDE, вінт SATA.. Наскільки я зрозумів, тра виймати привід,розбирати?

Опубліковано

Привід сата чи іде? Якщо ідє думаю проблема мастер слейв. Робиться.

Привід IDE, вінт SATA.. Наскільки я зрозумів, тра виймати привід,розбирати?

Так, можливі два способи. Програмний, аппаратний.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...