Перейти до змісту

«Without limits» – картинна виставка у вікнах


speaker

Рекомендовані повідомлення

%D0%91%D0%B5%D0%B7-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-61-724x1024.jpg

28 вересня на вулиці Крилова (навпроти «Бравого Швейка») о 11:00 відбудеться відкриття картинної виставки «Without limits».

Художниці Небо Міріам та Маргарита Паламарчук презентуватимуть свої нові роботи просто у вікнах будинку. Таким чином картини складатимуть частину екстер’єру, а не інтер’єру, як ми зазвичай звикли бачити.

Це і є своєрідною особливістю виставки «Without limits», яка суттєво вирізнятиме її серед інших мистецьких заходів. Ця подія є продовженням серії акцій, які мають на меті презентувати своє мистецтво нетрадиційним шляхом.

Виставка у вікнах відбудеться у Луцьку вперше.

Маргарита Паламарчук – художник за покликанням душі. Вона створює живописні полотна, керуючись емоціями та внутрішнім станом. Започатковує свій неповторний стиль, експериментує з колажем. На її полотнах із легкістю знаходять місце шматки скла, батарейки, лляні нитки та навіть риб’ячі скелети. У своїх роботах намагається вкласти філософський зміст нашого буття і привернути увагу глядача до внутрішнього світу людини.

Небо Міріам – художник-футурист . Вважає що мистецтво повинно весь час розвиватись і змінюватись, показувати сьогодення, наслідки минулого або навіть зазирати у майбутнє відтроюючи його можливі варіанти. Усе що завгодно, тільки не стояти на місці! Своїми картинами хоче нагадати про красу звичайних для нас речей, а також передати їхню енергетику в кольорі та об’ємі.

Організатори виставки СГО “Молодіжна Платофрма”, за підтримки видавництва Ініціал та Віктора Федосюка, під патронатом Луцької міської ради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...