Перейти до змісту

Виставка фотографій «Дворик мого міста» у форматі сушки


speaker

Рекомендовані повідомлення

Untitled-15-724x1024.jpg

29 вересня у одному з двориків вул. Лесі Українки відбудеться виставка фотографій «Дворик мого міста» у форматі «сушки».

Фотомитці матимуть нагоду презентувати свою творчість у незвичному форматі, а також обміняти свої світлини на роботи інших учасників.

Протягом виставки буде створено імпровізований дворик, у якому можна буде пограти у настільні ігри, послухати музику та просто відпочити від міської метушні.

Виставка триватиме з 12 до 16 год.

Сквер "Зоряний", поблизу Галереї мистецтв.

«Сушка» – акція обміну фотографіями, ідея якої народилась та вперше реалізувалась у Санкт-Петербурзі завдяки Анрію Кеззіну та Олі Луветау та за підтримки Академії Фотографії. Відтоді подібні акції проходять у різних містах світу. Такі виставки об’єднують професіоналів та фотоаматорів та у незвичний спосіб представляють фотомистецтво.

У Луцьку «Сушка» відбувається під назвою «Дворик мого міста». Організатори відтворять атмосферу домашнього подвір’я, де кожен зможе знайти для себе цікаве заняття – настільні ігри, мистецтво, ігри для дітей, цікаві головоломки, – або просто послухати музику та поспостерігати за життям імпровізованого двору.

До участі запрошуються як професійні фотографи, так і аматори. За новинами акції можна слідкувати на сторінках у соціальних мережах за лінками: http://vk.com/sushkainlutsk таhttp://www.facebook....84488478242363/

Акція відбувається у рамках відзначення Міжнародного дня туризму у Луцьку.

Організатори:

Центр туристичної інформації та послуг, управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради, СМГО «Молодіжна платформа», благодійний проект «Чутливі серця», фотошкола 7.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...