Перейти до змісту

Бог создал Кошку, чтобы у человека был тигр, которого можно погладить. (Виктор Гюго)

Sola

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оцій пухнастій «бубочці», ще тиждень тому, життя не світило.

Якась «мила і добра» рука швирнула тритижневе котяче немовля у траншею з водою.

Може так і треба поступати з малечею, бо тож тварина. Щоб не засмічувала своєю присутністю наш людський простір…

Але немовля з води і бруду таки дістали, відмили, відігріли, позбавили від паразитів. Воно вчиться самостійно їсти. Перебуває у тимчасовому пристанищі.

Жива істота, яку майже вбили, яка пережила недитячі муки і страх, але, все ж таки, дивом вижила, заслуговує на подальше життя, на любов і піклування…

З власного досвіду говорю – у природі не існує більш вдячніших і ласкавіших істот, ніж коти і кішки, яких у дитинстві врятували від страшної смерті, а потім нові хазяї поселили їх у своєму домі. Пам»ять про пережите у тварин не зникає упродовж життя.

Вони потім стають справжніми оберегами свого дому і справжніми лікарями своїх господарів.

Той, у кого є кішка, може не боятись самотності (Даніель Дефо)

Маленька «бубочка» чекає на свою нову родину, на тих, кому вона готова подарувати свою вдячність, свої дитячо-котячі капості і проблеми, куди ж без них.

А головне – свою неймовірну любов тому, хто прийме її.

050-155-66-57

post-19194-0-43222800-1348656258_thumb.j

Опубліковано

там, у самому низу є прикріплена фотка..

я підібрала з інтернету фото з найбільш схожим візеруноком мордячки, виразом оченят...

на тому фото найближче майбутнє тієї дівчинки...

саме кошеня я не змогла сфотографувати... поки що... оскільки воно проходить реабілітацію..виглядає так, як і малоб виглядати, істота, яка, тиждень тому, провела невідомо скільки годин у виритій канаві, з рівнем води вище її носика...

на сьогоднішнфй день я можу сказати - вона буде пухнастою красунею, яка вміє плавати і дуже голосно мняфкати))) інакше б я її не почула, і не залізлаб у ту канаву, щоб її дістати...

а пухнастою і гарною вона буде обов"язково))) в мене вже такі красунчики живуть вдома)) ніхто не вірить, приходячи до мене у гості, що то звичайні пізаборні кошенята колись були)))

мій кіт, який теж мав трагічну історію, може зняти високу температуру, прискорити загоєння травми плеча..

головне, просто розуміти і любити цю істоту... і вона любов повертає троєкратно...

і усе то брехлі про котячий егоїзм... коти нас дуже люблять... може навіть більтше ніж собаки... вони просто люблять нас і потребують нас.. ну по своєму...

Опубліковано

А ось це мій перший котисько))) 7 років тому я його витягла зі схожої халепи, "добрі люди" познущались. Був зовсім ще маленький і взагалі не самостійний, з піпетки годувала, виходила собі на радість... сьогодні він спати не ляже, якщо я десь ввечері затримаюсь і прийду пізніше, ніж зазвичай... так і буде сидіти мордою у двері, до мого приходу, у скількиб я не прийшла... На його щастя то буває дуже нечасто)))

Щось я не зрозуміла, чи "пристебнувся" відеоролик... а ролик прикольний...

Навіщо я розказую історію одного із своїх котів... просто хочу сказати, що коти, які виростають із кошенят, котрим колись смерть дивилась у вічі, то є зовсім інші створіння...

Прохання до адмінів, проконсультуйте, що я роблю не так, і чому ролик можливо, не завантажується, бо я хочу показати його, бо він є і прикольним, і одночасно наглядним, як можуть людина і кіт розуміти одне одного буквально на рівні...

Опубліковано

Довго не міняла монік старого зразка на плаский, рідкокристалічний... декому на ньому ж так добре зимовими вечорами гріти пузяку, закриваючи мені хвостом оглід на екран)))

Опубліковано

Довго не міняла монік старого зразка на плаский, рідкокристалічний... декому на ньому ж так добре зимовими вечорами гріти пузяку, закриваючи мені хвостом оглід на екран)))

ташоштакоє!!! не чіпляється ролик таки((( хоча розмір підходящий... я тундра(((

Опубліковано

Притулок для скалічених кошенят.

Здорові кошенята у віці півтора місяця, дають самі собі раду без матері. Вони вже соображають, що треба шукати собі десь їжу, прихисток, здатні втікти від собак У тварини включаються природні рефлекси виживання. Самі везучі знаходять собі сердобольних людей просто на вулиці, які потім можуть стати їхніми господарями.

Притулок призначений для інших кошенят, які безпомічні, потенційні смертники, що у молочному віці залишились без маминого теплого живота і молочної циці, або просто старші кошенята, що мають фізичне каліцтво.

Серед жителів притулку було доходяжне руде кошеня, що замість очей мало дві гнійні клякси (пардон за натуралізм). Я не думала, що його можна виходити. Або, принаймі, зберегти очки. Сьогодні, що там очки!!! Сьогодні там дві зелені круглі "баньки". Жаль фотка зроблена впопихах... І взагалі, усі фотки вийшли якісь невдалі, бо робились пізно ввечері, і тому, аби як...

Проживає там шестеро маленьких котенят, окрім моєї , як я її називаю "русалки із баюри" усі хлопчики, двох котиків підлітків, і трьох дорослих білих кішок, дві з яких позбавлені одного ока.

У притулку кошенят вихожують, лікують від бліх і гільмітів, привчають до лотка... І уже здорових, веселих і вихованих намагаються пристроїти у сім"ї.

post-19194-0-70505900-1349536699_thumb.j

post-19194-0-31794600-1349537154_thumb.j

post-19194-0-59736300-1349537200_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...