Sola Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 10:45 #1 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 10:45 Оцій пухнастій «бубочці», ще тиждень тому, життя не світило. Якась «мила і добра» рука швирнула тритижневе котяче немовля у траншею з водою. Може так і треба поступати з малечею, бо тож тварина. Щоб не засмічувала своєю присутністю наш людський простір… Але немовля з води і бруду таки дістали, відмили, відігріли, позбавили від паразитів. Воно вчиться самостійно їсти. Перебуває у тимчасовому пристанищі. Жива істота, яку майже вбили, яка пережила недитячі муки і страх, але, все ж таки, дивом вижила, заслуговує на подальше життя, на любов і піклування… З власного досвіду говорю – у природі не існує більш вдячніших і ласкавіших істот, ніж коти і кішки, яких у дитинстві врятували від страшної смерті, а потім нові хазяї поселили їх у своєму домі. Пам»ять про пережите у тварин не зникає упродовж життя. Вони потім стають справжніми оберегами свого дому і справжніми лікарями своїх господарів. Той, у кого є кішка, може не боятись самотності (Даніель Дефо) Маленька «бубочка» чекає на свою нову родину, на тих, кому вона готова подарувати свою вдячність, свої дитячо-котячі капості і проблеми, куди ж без них. А головне – свою неймовірну любов тому, хто прийме її. 050-155-66-57
Sola Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 13:37 Автор #2 Опубліковано 26 Вересня, 2012 в 13:37 з попереднім номером складнощі, даю інший 095-606-83-89
andy1988 Опубліковано 29 Вересня, 2012 в 06:37 #3 Опубліковано 29 Вересня, 2012 в 06:37 а фото котика є ???
Sola Опубліковано 29 Вересня, 2012 в 18:24 Автор #4 Опубліковано 29 Вересня, 2012 в 18:24 там, у самому низу є прикріплена фотка..я підібрала з інтернету фото з найбільш схожим візеруноком мордячки, виразом оченят...на тому фото найближче майбутнє тієї дівчинки...саме кошеня я не змогла сфотографувати... поки що... оскільки воно проходить реабілітацію..виглядає так, як і малоб виглядати, істота, яка, тиждень тому, провела невідомо скільки годин у виритій канаві, з рівнем води вище її носика... на сьогоднішнфй день я можу сказати - вона буде пухнастою красунею, яка вміє плавати і дуже голосно мняфкати))) інакше б я її не почула, і не залізлаб у ту канаву, щоб її дістати... а пухнастою і гарною вона буде обов"язково))) в мене вже такі красунчики живуть вдома)) ніхто не вірить, приходячи до мене у гості, що то звичайні пізаборні кошенята колись були)))мій кіт, який теж мав трагічну історію, може зняти високу температуру, прискорити загоєння травми плеча.. головне, просто розуміти і любити цю істоту... і вона любов повертає троєкратно...і усе то брехлі про котячий егоїзм... коти нас дуже люблять... може навіть більтше ніж собаки... вони просто люблять нас і потребують нас.. ну по своєму...
CosmoPilot Опубліковано 30 Вересня, 2012 в 01:36 #5 Опубліковано 30 Вересня, 2012 в 01:36 Я вражений. А не можна познайомитись з вами? Взяв би, але мене пів-дня немає вдома, скучатиме..
Sola Опубліковано 30 Вересня, 2012 в 11:54 Автор #6 Опубліковано 30 Вересня, 2012 в 11:54 А ось це мій перший котисько))) 7 років тому я його витягла зі схожої халепи, "добрі люди" познущались. Був зовсім ще маленький і взагалі не самостійний, з піпетки годувала, виходила собі на радість... сьогодні він спати не ляже, якщо я десь ввечері затримаюсь і прийду пізніше, ніж зазвичай... так і буде сидіти мордою у двері, до мого приходу, у скількиб я не прийшла... На його щастя то буває дуже нечасто)))Щось я не зрозуміла, чи "пристебнувся" відеоролик... а ролик прикольний... Навіщо я розказую історію одного із своїх котів... просто хочу сказати, що коти, які виростають із кошенят, котрим колись смерть дивилась у вічі, то є зовсім інші створіння... Прохання до адмінів, проконсультуйте, що я роблю не так, і чому ролик можливо, не завантажується, бо я хочу показати його, бо він є і прикольним, і одночасно наглядним, як можуть людина і кіт розуміти одне одного буквально на рівні...
Sola Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 15:16 Автор #7 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 15:16 Довго не міняла монік старого зразка на плаский, рідкокристалічний... декому на ньому ж так добре зимовими вечорами гріти пузяку, закриваючи мені хвостом оглід на екран)))
Sola Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 15:22 Автор #8 Опубліковано 1 Жовтня, 2012 в 15:22 Довго не міняла монік старого зразка на плаский, рідкокристалічний... декому на ньому ж так добре зимовими вечорами гріти пузяку, закриваючи мені хвостом оглід на екран)))ташоштакоє!!! не чіпляється ролик таки((( хоча розмір підходящий... я тундра(((
Sola Опубліковано 6 Жовтня, 2012 в 15:29 Автор #9 Опубліковано 6 Жовтня, 2012 в 15:29 Притулок для скалічених кошенят. Здорові кошенята у віці півтора місяця, дають самі собі раду без матері. Вони вже соображають, що треба шукати собі десь їжу, прихисток, здатні втікти від собак У тварини включаються природні рефлекси виживання. Самі везучі знаходять собі сердобольних людей просто на вулиці, які потім можуть стати їхніми господарями. Притулок призначений для інших кошенят, які безпомічні, потенційні смертники, що у молочному віці залишились без маминого теплого живота і молочної циці, або просто старші кошенята, що мають фізичне каліцтво. Серед жителів притулку було доходяжне руде кошеня, що замість очей мало дві гнійні клякси (пардон за натуралізм). Я не думала, що його можна виходити. Або, принаймі, зберегти очки. Сьогодні, що там очки!!! Сьогодні там дві зелені круглі "баньки". Жаль фотка зроблена впопихах... І взагалі, усі фотки вийшли якісь невдалі, бо робились пізно ввечері, і тому, аби як... Проживає там шестеро маленьких котенят, окрім моєї , як я її називаю "русалки із баюри" усі хлопчики, двох котиків підлітків, і трьох дорослих білих кішок, дві з яких позбавлені одного ока. У притулку кошенят вихожують, лікують від бліх і гільмітів, привчають до лотка... І уже здорових, веселих і вихованих намагаються пристроїти у сім"ї.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.