Перейти до змісту

продам Nook The Simple Touch Reader Pre-Owned

electro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам русифікований Nook The Simple Touch Reader Pre-Owned додаю в подарунок чохол 900грн

Описание Barnes & Noble Nook The Simple Touch Reader

Экран 6" E-Ink сенсорный 600×800, 16 оттенков серого Беспроводные возможности Wi-Fi Слоты и разъемы MicroUSB, microSD Память Встроенная память: 2 ГБ

Расширение памяти: microSD объемом до 32 ГБ Поддерживаемые форматы Книги: EPUB, PDF

Изображения: JPG, GIF, PNG, BMP Дополнительные характеристики Поддержка Wi-Fi стандартов: 802.11 b/g/n

Время работы: До 2 месяцев при выключенном Wi-Fi Размеры 165 x 127 x 12 мм Вес 210 г Комплект поставки Nook The Simple Touch Reader

USB кабель

Аккумуляторная батарея (установлена

Опубліковано

стан новий. русифікований плюс чохол . за бажанням покупця можу й рут зробити

А як же ?

продам русифікований Nook The Simple Touch Reader Pre-Owned додаю в подарунок чохол 900грн

Опубліковано

читалка нова промбу навіть сам здирав перед русифікацією

Сам у заголовку і топіку вказав що- Pre-Owned , а тепер вона нова, де правда?

Опубліковано

купуючи техніку в магазині яка стоїть на вітрині для демонстрації покупцеві можна вважати новою чи всетаки бу?

Опубліковано

Взагалі то Pre-Owned це б/у, а те що ти називаєш то Seller refurbished

купуючи техніку в магазині яка стоїть на вітрині для демонстрації покупцеві можна вважати новою чи всетаки бу?

б/у

Опубліковано

взагаліто вважав ці терміни синонімом. вибачайте помилився. шановна адміністраціє перейменуйте тему з продам Nook The Simple Touch Reader Pre-Owned на Nook The Simple Touch Reader ller refurbished дякую

Опубліковано
"стан новий. "
...
продам русифікований Nook
промбу навіть сам здирав

її - можна ще вважати новою, не бувшую у використанні? я не вважаю...

Придбати таку книжку можна на Стілусі, з доставкою в Луцьк за 794 гривні

упаковану, з пломбами і гарантією на 12 місяців...

пропоную 650 гривень

Опубліковано

продано закрийте тему,стосовно ціни на Стілусі перше питання яке виникає в мене як цей інтернет магазин умудряться продавати дешевше ніж продає сам виробник а ще врахуйте доставку. гарантію . русифікацію?я думаю вони продать рефрешинг банально віддираючи пломбу . Аргументація моєї ціни http://aukro.ua/elektronnaya-kniga-nook-simple-touch-rusificirovana-i2641373366.html

http://aukro.ua/akciya-oblozhki-bluecosto-dlya-nook-2-simple-touch-i2665469537.html

Опубліковано

паралельно включаєм логіку, офіційний новий - 99 уо на сайті виробника, аж ніяк тут не може коштувати дешевше тут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...