Перейти до змісту

В якому банку найкраще і дешевше відкрити валютний рахунок?

eNyk

Рекомендовані повідомлення

Потрібен USD рахунок. Ходив в приватбанк, у них це коштує $50. Жесть... :0157:

Хто знає умови відкриття в інших банках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкривав два місяці тому такий рахунок саме в приватбанку, ні про які 50 USD не чув. Мабуть якісь "новшества" зявились недавно.

Вклад "Стандарт" http://privatbank.ua/depozity/vklad-standart/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да. Сказали, що рахунків за $5 і інших вже нема. Аж ніяк не хочеться платити 50 доларів за те, що в нормальних країнах взагалі нічого не коштує.

А. Забув додати. Мені потрібен не депозитний рахунок, а просто для перерахунків з закордону і туди. Тобто ніякі місячні/річні відсотки мене не цікавлять. Просто потрібен рахунок, на який можна при потребі перекинути USD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людині мабуть треба не вклад (депозит) а розрахунковий рахунок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобі рахунок для чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тебе неправильно зрозуміли. Відкриття рахунку (депозиту) безкоштовне як гривневого так і валютного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зробив валютну картку в приваті. Пластикову, можу розраховуватись нею в неті, знімати і ложити гроші на рахунок. Даж з америки )) Коштує вона 10 баксів. Є ще віртуальна безкоштовна але нею не можна розраховуватись в неті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть так. Вибачте, будь-ласка, за дезінформацію. Не правильно зрозумів.

До речі, що стосується саме рахунку у валюті, то підказують, що в Златобанку (на Київській) вартість такого становить 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зробив валютну картку в приваті. Пластикову, можу розраховуватись нею в неті, знімати і ложити гроші на рахунок. Даж з америки )) Коштує вона 10 баксів. Є ще віртуальна безкоштовна але нею не можна розраховуватись в неті.

давно це було? Бо дня два-три назад запитував в відділенні привату і сказали, що є тільки за $50.

Мабуть так. Вибачте, будь-ласка, за дезінформацію. Не правильно зрозумів.

До речі, що стосується саме рахунку у валюті, то підказують, що в Златобанку (на Київській) вартість такого становить 50 грн.

та нічого, це я криво запитав. В голові знаю що мені треба, а написати забув :) Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два дні тому відкрив у Приватбанку доларову картку. Коштує 10 доларів. Зручно і вигідно. Можна у банкоматі гривні знімати чи через касу долари + платежі через приват24 та через інтернет. Тільки нехай відразу дають реквізити для поповнення такої картки.

А тобі напевно хотіли впарити голд карту валютну, там 50 баксів річне обслуговування + комісія вища при знятті готівки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тобі напевно хотіли впарити голд карту валютну, там 50 баксів річне обслуговування + комісія вища при знятті готівки.

ага-ага. Точно, казали, що є тільки голд. Я сказав, що мені ніяких примочок не треба і чи є в них щось подешевше. Сказали нема. Вот же ж гівнюки :0001: Піду мабуть в головне відділення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще віртуальна безкоштовна але нею не можна розраховуватись в неті.

Брехня, успішно користуюсь віртуальною приватовською Visa Internet вже довгий час, комісія при платежі в інеті $0,35 за транзакцію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо треба валютка тупо для розархунків тіпа пейпал тоді відкриваєш любу карту в приваті підключаєш її до приват 24, а там вірутальну інтернет карту в доларах і працюєш собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще віртуальна безкоштовна але нею не можна розраховуватись в неті.

Брехня, успішно користуюсь віртуальною приватовською Visa Internet вже довгий час, комісія при платежі в інеті $0,35 за транзакцію

Упс, ошибочка (а не брехня). Безкоштовна доларова пластикова — нею не можна розраховуватись в неті. А віртуальна да, в мене також є. Але якось перейшов на пластикову, здається тому, що поповнювати її стало платним. А ця що за 10 баксів при поповненні 0% тільки при знятті 1%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в юнікредіт 12дол на рік, комісія за конвертацію 1,5 відсотка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В последнее время в работе Приватбанка серьезные проблемы. При перечислении средств из Европы уже два раза пропадали в неизвестном направлении 15 Евро. Разбирательства ничего не дали. Теперь вот - запросто не зачислили 250 евро на карту и судьба их теперь весьма неопределенна. Также у них серьезные проблемы с выплатой и правильным начислением з/п работникам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Апну стару темку.

Потрібно долларову візу електрон, щоб на неї могли зза кордону грошики кидати.

Де зараз найкраще таке зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є дві USD картки в приват банку. Як я їх отримав? Повністю безкоштовно! Я просто був зареєстрований в Приват24. Там є функція замавлення карток, вибрав яку мені потрібно(для прикладу Visa Electron Internet), її мені добавили через 2 години. В ПМ мені прийшов номер картки, CVV1/CVV2 код, дата дійсності картки. Фізично її немає, лише в інтернеті. Але це мені не заважає. На неї відбувались перекази з інших країн, я її без проблем підключив до PayPal, оплачую нею в інтернеті. А щодо виводу грошей, то я просто в Приват24 користуюсь функцією 'Переказ між вашими рахунками', перевожу гроші на свою 'фізичну' картку, в UAH чи в USD. все як на мене просто.

Доречі переказ з закордону я робив не на пряму через ПриватБанк, там потрiбно як на мене багато данних, МФО,IПН,Розрахунковий рахунок i т.д. , а просто через PayPal. Тьфу-тьфу нiчого не загубилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі переказ з закордону я робив не на пряму через ПриватБанк, там потрiбно як на мене багато данних, МФО,IПН,Розрахунковий рахунок i т.д. , а просто через PayPal. Тьфу-тьфу нiчого не загубилось.

Я правильно понял - у вас украинская карта подвязана к PayPal на прием денег? Можете детально описать - как такое повторить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там в PayPal главное чтоб карточка была VISA или MasterCard, а также чтоб у них были открыты операции через интернет. Ещо может быть что у меня все проходило через аккаунт продавца/дилера , а не через обычный аккаунт покупателя?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...