Перейти до змісту

шукаю майстра для нанесення декоративної штукатурки (внутрішня)

killabee

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю майстра, який може нанести декоративну штукатурку на стіни коридору. Бажано щоб міг показати зразки або поміг з вибором, так як я остаточно не вирішив з матеріалом.

Можливо комусь робили, то буду вдячний і за контактні телефони майстрів.

Площа приблизно 15 квадратних метрів.

тел. 095 зз5з8з5

Опубліковано

В мене була схожа проблема, тільки мені треба було набагато меншу площу зробити, ми поїхали в "нову лінію" проконсультувались, скупились, то в мене дружина зробила так класно, що не кожен майстер так зробить.

Опубліковано

В мене була схожа проблема, тільки мені треба було набагато меншу площу зробити, ми поїхали в "нову лінію" проконсультувались, скупились, то в мене дружина зробила так класно, що не кожен майстер так зробить.

Скільки дружина бере за м2?

Опубліковано

Вона для себе зробила раз і все!

ТС шукає майстрів для нанесення штукатурки, я також цікавлюсь даним питанням, а Ваша дружина тут при чому ніяк не зрозумію якщо вона раз зробила і все?

Опубліковано

При тому, що ми також свого часу шукали майстрів, але вони гнули такі ціни, що жах. То ми пішли купили все, що треба і Вона з першого разу зробила не гірше, а дуже ймовірно, що навіть і краще. Нічого складного так не має, і ТС теж при бажанні теж сам може зробити.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Всім дякую, стіни вже обробленні.

Скільки заплатили, якщо не секрет?

І фото можна бачити? також цікавлюсь цим питанням!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...