Sp_RoNdo Опубліковано 24 Липня, 2007 в 16:29 #1 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 16:29 Говорячи про це - я надіюсь, що може ще в когось було щось подібне))) Ситуація просто ОТЖОГ. Навіть незнаю як розказати, але зараз постараюся. Отже, в мене незрозуміла проблема з нетом: настають такі моменти в день коли пінг пригає до 1000 мс, а з 4 пакетів получаю тільки 1)) - ну скажете ф-ня якато, тобто в пацика полетіла сетевуха або свіча дето підгоріла. ТАК НІ !!! - Весь прікол в тому, що як я дивлюся така проблема розпочинається дето в 14:00-15:00 і триває дето до 20:00 - кожен день !!! Весь прикол в тому, що з ранку, в ночі - швидкість просто улет !!! І лагів немає, ну хібащо коли в всіх нета нема(що є дуже часто останнім часом ) Хтось може шото порадити? Ато я вже незнаю, що робити))) Ну позвоню наприклад в фотаком - приїдуть зранку, скажуть все гуд і всі делішкі Порадьте хтось, що можна попробувати зробити?
max Опубліковано 24 Липня, 2007 в 17:50 #2 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 17:50 Какое подключение к интернету? Домашняя сеть, АДСЛ?
Sp_RoNdo Опубліковано 25 Липня, 2007 в 09:18 Автор #3 Опубліковано 25 Липня, 2007 в 09:18 Домашняя сеть)))Вот і ще одне сьогодні з ранку як почалися лагі і пінг почав скакати, то вінда вибила таку шнягу тіпа : Очень мало віртуальной памяти блаблабла, віндовс автоматично добавить блаблабла - це може чимось впливати на пінг ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.