Перейти до змісту

Потрібно зробити новий розділ на вінчестеру із файлами

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне сабж: є вінчестер 2,5 250 Гб( використовувався в кармані), вільно на ньому близько 80Гб. Наразі стала необхідність використати його у складі медіацентру. Якими програмами краще створювати новий розділ(під систему, думаю 50Гб), і як це зробити вірно, щоб не втратити інфи?

Опубліковано

Робив таке колись через Partition Magic, думаю і в акронікса є така можливість. Але то дуже довго, та ще й при такій кількості вільного місця.

Швидше і простіше, скопіювати інфу і розбити звичайним методом.

Опубліковано

Робив таке колись через Partition Magic, думаю і в акронікса є така можливість. Але то дуже довго, та ще й при такій кількості вільного місця.

Швидше і простіше, скопіювати інфу і розбити звичайним методом.

ну час то не проблема, із під 7 на ноуті я можу це зробити ( вінт підключу через карман)?

Опубліковано

acronis таке вміє. спочатку робиш "змінити розмір розділу", посовуючи початок розділу, щоб спочатку вінчестера було вільне місце, яке вам потрібне, а потім на вільному місці створити розділ то геть не проблема :)

Опубліковано

acronis таке вміє. спочатку робиш "змінити розмір розділу", посовуючи початок розділу, щоб спочатку вінчестера було вільне місце, яке вам потрібне, а потім на вільному місці створити розділ то геть не проблема :)

із під 7 на ноуті я можу це зробити ( вінт підключу через карман)?
Опубліковано

Можу порадити Acronis Disk Director Home, дуже хороша утиліта для роботи із жорстким диском. Хоч і такі операції можуть займати певний час, зате успішність і безпека обробки даних ЖД гарантована. Прикріплю ще мануал до даної утиліти, який розкриє можливості функціоналу.

ADD11H_userguide_ru-RU.pdf

Опубліковано

Інструмент (програма) не на стільки важлива, важливо ЩО саме хочеш. Це вміють робити будь-які партішн менеджери. А їх є вагони. В складі Лайв СД є цілий розділ програм для роботи із жорсткими дисками. І там їх штук 5-7 точно - різних.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...