Перейти до змісту

ХР + wifi адаптер + win 7

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна:

Є комп з нетом і є віфі адаптер а також ноутбук

Хочу роздавати нет з ПК на ноутбук

На 7-ці розібрався як роздавати нет а от як на ХР ні :(

Річ у тім що не можу створити підключення на ПК на якому ХР

Підскажіть шо робити?

Опубліковано

тобі треба створити з"єднання точка-точка.

Заходиш у властивості ві-фі картки, закладка "бєспроводниє сєті" натискаєш "добавіть". придумуєш ім"я, вибираєш рівні безпеки, вказуєш що це точка точка..

тоді треба розшарити мережу, по якій поступає нет на комп (заходиш у властивості того з"єднання, яке получає нет, закладка "дополнітєльно", ставиш галочку "разрешить другим пользователям сєті іспользовать подключєні інтернететого компутера", і вибираєш в яку мережу роздавати). по ідеї ноут має побачити після цих операцій вай-фай, і при підключенні ма по dhcp навіть получити ір щось з мережі 192.168.0.0/24.

якщо треба іншу мережу - то вже руцями в ноуті і на компі в настройках адаптера треба попрописувати ті ip які подобаться, з поправкою що на компі не ма бути вказаний шлюз, а шлюз ноута має показувати на іп вай-фай компа. якось так.

З.і. може чуть де що напутав - по пам"яті пишу. бо ноут давно переїхав на 7-ку, але до того на хп роздавав нет як положено :)

Опубліковано

тобі треба створити з"єднання точка-точка.

Заходиш у властивості ві-фі картки, закладка "бєспроводниє сєті" натискаєш "добавіть". придумуєш ім"я, вибираєш рівні безпеки, вказуєш що це точка точка..

тоді треба розшарити мережу, по якій поступає нет на комп (заходиш у властивості того з"єднання, яке получає нет, закладка "дополнітєльно", ставиш галочку "разрешить другим пользователям сєті іспользовать подключєні інтернететого компутера", і вибираєш в яку мережу роздавати). по ідеї ноут має побачити після цих операцій вай-фай, і при підключенні ма по dhcp навіть получити ір щось з мережі 192.168.0.0/24.

якщо треба іншу мережу - то вже руцями в ноуті і на компі в настройках адаптера треба попрописувати ті ip які подобаться, з поправкою що на компі не ма бути вказаний шлюз, а шлюз ноута має показувати на іп вай-фай компа. якось так.

З.і. може чуть де що напутав - по пам"яті пишу. бо ноут давно переїхав на 7-ку, але до того на хп роздавав нет як положено :)

навіщо так складно.....є ж програма Conectify. Зараз сам роздаю кабельний інтернет київстар сестрі на ноут по wi-fi.

ось посилання на програму http://www.connectify.me/

Опубліковано

точно. є така :)

Я розказував як засобами вінди це робиться.

З.і. недоліком conectify була неможливість вибрати діапазон ір, які варто було роздавати. Хоча в даному випадку це абсолютно непотрібно

Опубліковано
навіщо так складно.....є ж програма Conectify. Зараз сам роздаю кабельний інтернет київстар сестрі на ноут по wi-fi. ось посилання на програму http://www.connectify.me/

Спасибі все робить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...