justice777 Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 07:37 Поділитися #101 Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 07:37 Шкода, що тільки білий.Як вважаєте, в порівнянні з НТС, в кого які переваги? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 08:41 Поділитися #102 Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 08:41 Шкода, що тільки білий.Як вважаєте, в порівнянні з НТС, в кого які переваги?я думаю що вони однакові, тільки в самсунга є камера для відеодзвінків, є біла версія (яка мені більше подобається), не така марка задня кришка як в НТС, і механізм переключення сімки гірший ніж в НТС (знов ж таки, як для мене). І більш вдале розташування кнопки блокування у Самсунга.З двох брав би самсунг, через камеру для скайпа і зовнішній вигляд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Story Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 09:06 Поділитися #103 Опубліковано 5 Жовтня, 2012 в 09:06 Шкода, що тільки білий. Як вважаєте, в порівнянні з НТС, в кого які переваги? я думаю що вони однакові, тільки в самсунга є камера для відеодзвінків, є біла версія (яка мені більше подобається), не така марка задня кришка як в НТС, і механізм переключення сімки гірший ніж в НТС (знов ж таки, як для мене). І більш вдале розташування кнопки блокування у Самсунга. З двох брав би самсунг, через камеру для скайпа і зовнішній вигляд. не тільки білий, скоро буде чорна версія Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.