Перейти до змісту

Планшет Ainol Novo7 Fire/Flame /Buring (Два ядра) (1,5Ghz/1GB/16GB) в наличии

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

в мене якийсь глюк, половину постів не видно - хтось хотів Hero - http://www.aliexpress.com/item/Pre-sell-Ainol-NOVO-10-Hero-Tablet-pc-Android-4-1-Jelly-Bean-Cortex-A9-1/668720482.html. в мого постачальника є в наявності, під замовлення 205 дол. За базову комплектацію без HDMI, чохла та захисної полівки. Якщо з цим то + 10 дол, але за якість чохла не відповідаю, зазвичай новий девайс, то до нього ніякого толкового чохла не буде.

Опубліковано

забув включити комісію банку та пейпалу - 215 дол заводський комплект + HDMI, захисна полівка - 222 до.

ЧОхлів зараз не буде, бо немає саме під ці моделі.

Опубліковано

забув включити комісію банку та пейпалу - 215 дол заводський комплект + HDMI, захисна полівка - 222 до.

ЧОхлів зараз не буде, бо немає саме під ці моделі.

Це стосовно U20GT? Підкупає екраном, якщо ще не інший ставлять, але відсутність синьозуба та "стирчаща" картка - відлякують.

Що на даний момент в наяності, чи має прийти найближчим часом?

Опубліковано

куби 20 - на днях будуть

фрілендари-з 3Г та 1 флейм - в наявності

можу привезти куб 30, але ціна буде дорожча.

Опубліковано

C97: USD205.00/PCS include HDMI+SGpoast shipping+paypal+Leather case+screen protector

U30GT: USD223.00/PCS include HDMI+SGpoast shipping+paypal+Leather case+screen protector

+ мені 20 за посередництво:)

Опубліковано

Скільки чекати посилки після замовлення?

Передоплата?

Якщо не дай Бог брак/глюки?

Післяпродажна підтримка?

Опубліковано

що б з різницею в 20 баксів, предоплта 100%. Якщо гарантійний платіж 100 грн, тоді до цих 20 дол накиньте ще з 20 доларів. Бо це вийдет те саме, що я замовлю сам і продаватиму його тут.

У першому випадку товар їде до вас на адресу. Якщо не дай Бог брак/глюки - за ваші кошти поїде до них, і вернеться за їхній обміняний.

У другому випадку поїде в Китай за мої кошти, якщо якийь ньюан, перешию, а ні то за мої кошти поїде в Китай, і вернеться обміняний.

Післяпродажна підтримка? - все те саме, тільки буне не міняний а ремонтований. Хоча був випадок, що замінили на новий.

Скільки чекати посилки після замовлення? - я замовляю сінгапур пост, воно виходить дорожче в 1,5 рази від чайна пост, но швидше - десь 15-17 днів з моменту оплати. Чайна пост - бувало що планшет подоружував місяць.

Опубліковано

Дякую за розгорнуту відповідь!

Підбираю подарунок дитині на Новий рік. Вже мізки димлять з вибором :)

Моделі як гриби після дощу - кожен тиждень нові.

Шкода, що у Вас зараз немає Куба 20-го для порівняння з Флеймом. Щоб візуально побачити. Бо в принципі 10" і блютуз, то вже мої забаганки :) - можливість використання як ГПС в авто. Дитині синьозуб не потрібен, та і 7" думаю вистачить для пограти. Але Куб20 реально "горилою" заманює. У мене телефону з "горилою" більше року, а скло без плівки і чистеньке, без подряпин, хоча малий досить активно грає :)

Можливо буде одночасно дві моделі - свисніть, щоб я з вибором визначився, чи від себе пораду дайте - дитині 6 років, основне призначення ігри, можливо часом мультики. Скайп, інтернет, музика - не цікавить.

P.S. Поки вибираю між Флеймом, Куб20 і Куб30, цікавий також RAMOS W30

Опубліковано

ну якщо вже дужжжжжжжжже кортить, то другові продава куба 20, то можу домовитися про зустріч.

основне призначення ігри, можливо часом мультики. - якщо особливо з ним по вулицях блукати не буде, то однозначно 9-10 дюймів. 7 дюймів, для ігор та фільмів малувато.

Опубліковано

Кортить :) Просто хочу свій телефон врятувати, та і часу до свята все меньше.

По вулиці блукати з ним ніхто не дозволить - квартира, автомобіль.

Давайте домовимось. Вам зателефонувати?

Опубліковано

Які наразі є в наявності 7" девайси? Цікавлять ті, що вже є, або поступлять протягом 2 тижнів до кінця місяця? І ціна відповідно також цікавить.

Опубліковано

є 9 дюймові куби u20gt на підході Hero. 7 дюймів замовив crystal ainol але за 2 тижня не впевнений що приідуть. ЧЕкав на

флейми але іх немає на складі

Опубліковано
http://www.aliexpress.com/item/Ainol-NOVO-10-Hero-Tablet-pc-Android-4-1-Jelly-Bean-16GB-Cortex-A9-1-5GHZ/678576177.html типу цього. Без римського 2 ціна буде я доідуть приблизно 240_250 дол. думаю за 10 днів будуть
Опубліковано

http://www.aliexpress.com/item/Ainol-NOVO-10-Hero-Tablet-pc-Android-4-1-Jelly-Bean-16GB-Cortex-A9-1-5GHZ/678576177.html типу цього. Без римського 2 ціна буде я доідуть приблизно 240_250 дол. думаю за 10 днів будуть

з алібаби оптом возите?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...