Перейти до змісту

Каучсерфинг - хто що про це знає ?

crafter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був у Польщі і поляки мені розказали про такий сайт http://www.couchsurfing.org

Хтось подорожував таким чином? Взагалі вони розказували що подорож на тиждень в іспанію (на море пляж дискотеки побухати і т.д.) їм виходить до 200євро. так як літаки віззеір в них коштують 10-20євро))

Опубліковано

цікаво, коли на відео дівчина і щось там по своєму говорить, а в титрах пише: "я так благодарен каучсерфингу" )) не дуже віриться в правдивість перекладу )

Опубліковано

Хтось подорожував таким чином? Взагалі вони розказували що подорож на тиждень в іспанію (на море пляж дискотеки побухати і т.д.) їм виходить до 200євро. так як літаки віззеір в них коштують 10-20євро))

не чув про Каучсерфинг, але читав статтю в газеті, про те, як наша журналістка літала відпочити на Мальдіви (не Мальдіви, точно не памятаю).

за 10 днів їй відпочинок обійшовся в 5000 грн.

їхали автобусом у Польшу, звідти літаком до Барселони (за 25 чи 30 євриків), а звідти знову літаком тоже за таку смішну ціну.

а ще вона писала, що там на вихідні прилітають ісландці чи ірландці, відсвяткувати день народження, бо получається дешевше (з врахуванням перельоту), ніж вдома в барі))

Опубліковано

не чув про Каучсерфинг, але читав статтю в газеті, про те, як наша журналістка літала відпочити на Мальдіви (не Мальдіви, точно не памятаю).

за 10 днів їй відпочинок обійшовся в 5000 грн.

їхали автобусом у Польшу, звідти літаком до Барселони (за 25 чи 30 євриків), а звідти знову літаком тоже за таку смішну ціну.

а ще вона писала, що там на вихідні прилітають ісландці чи ірландці, відсвяткувати день народження, бо получається дешевше (з врахуванням перельоту), ніж вдома в барі))

Щоб не вводити читачів в оману (тому що дещо Ви перебрехали) раджу всім почитати ось це:

http://www.volfoto.inf.ua/pagesi/istomist/statti/2012rik/dm120628/t120705/nekrym/nekrym.htm

Опубліковано

цікаво, коли на відео дівчина і щось там по своєму говорить, а в титрах пише: "я так благодарен каучсерфингу" )) не дуже віриться в правдивість перекладу )

Переклад правильний. Це просто ляп редакторів, які готували субтитри. В оригіналі її слова звучать так: " I am so thankfull for couchsurfing. it really changed my life." Це можна перекласти "Я дуже вдячна каучсерфінгу. Він справді змінив моє життя."

Опубліковано

а цікаво, які реалії отримання шенгенської візи? наскільки це просто/важко з нашими "середніми" зарплатами?

Опубліковано

а цікаво, які реалії отримання шенгенської візи? наскільки це просто/важко з нашими "середніми" зарплатами?

та то херня. якщо є бажаючі спробувати такий вид подорожі то допоможу зі всіма документами.

правда з нинішньою ситуацією отримання візи без отката баригам можливо планувати за місяць- два "як льоду".

Опубліковано

Насправді не все так легко та радужно як описують у відгуках чи розповідях.

Спочатку потрібно заслужити репутацію. А ще потрібно самому надати можливість прийому гостей. Тобто запрошувати всіх охочих до себе і утримувати їх тут,в Луцьку. А так як наше місто нічим особливо не приваблює туристів то відгуків про вас ніхто не залишить. А ще є "негласний кодекс" Багато тих людей готові приймати з країн, які їм подобаются, і якщо ви будете проситися до них вони просто вас проігнорують (не запросять). Бо ж українці не вельми поважають інших (це мягка характеристика на думку декого) .Хоча є й інші люди, які просто нічого не чули про українців, а значить шанси є :)

Я жив десь дижнів два у німця. На його галявині перед будинком стояв трейлер і в ньому я жив абсолютно безкоштовно. Але це єдиний плюс, в усьому іншому багато маленьких мінусів. Хоча варіанти бувають різні.

Так що зараз я рахую так - є гроші, потрібно подорожувати. Немає, значить жаль, немає чого себе мучити :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

зголосився до мене поляк выком 25 р. з дывчиною. планують завтра приїхати. казав постійно так подорожує. поспілкуюсь з ним на цю тему відпишусь.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

зголосився до мене поляк выком 25 р. з дывчиною. планують завтра приїхати. казав постійно так подорожує. поспілкуюсь з ним на цю тему відпишусь.

Ну що там, був вже поляк чи ні ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...