Перейти до змісту

Налаштування роутера для AIRBYTES

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть з налаштуваннями для роутера D-link DIR 300:

Схема така

ПК (1мережева) - аірбайтс (розшарена на другу, динамічний айпі)

(2 мережева)- 192.168.0.2

роутер 192.168.0.1

пк--<LAN>--Router--<internet> (lan і wi-fi)

Диск з налаштуваннями не допомагає. В Інтернеті маса способів і всі різні.

Не зрозумів всовувати в лан чи ван порт від другої мережевої... обізнані хлоп"яки, допоможіть за пиво!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кабель з нетом встав в wan порт роутера, на роутері вистав динамічну IP і підкличись до роутера через кабель що йде вкомплекті з роутером, або через wi fi і буде тобі щастя)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звичайно не розумію навіщо вам роутер від 2-ї мережевої налаштовувати бо встетаки буде краще як описана в 2-гому пості... але якщо ви хочете налаштувати по такій схемы як ви описала то підключивши роутер в ван порт від другої мережевої то на ван порті виставляєте статику з параметрами 192.168.0.2 і тд ітп з усіма масками і днсами.... ну всеодно краще кабель на пряму підключіть здоблюйте мак з компютера і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кабель з нетом встав в wan порт роутера, на роутері вистав динамічну IP і підкличись до роутера через кабель що йде вкомплекті з роутером, або через wi fi і буде тобі щастя)

Майже так, спочатку на роутері треба клонувати МАС-адресу з ПК1 (у Аірбайтс йде прив'язка по МАС), тільки тоді запрацює

В описаному вище методі підключення, який використовується у 99% абонентів, схема буде такою

WAN (Інтернет) -> Роутер (роз'єм WAN) -> LAN (Внутрішня мережа) ПК1...ПК2...ПК3 (або Wi-Fi)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever, дійсно, для чого себе заплутувати? А якщо комп вимкнути, де взяти інет?

В мене також Airbites і також роутер, тільки Tp-Link 941-й.

Так от - кабкль від провайдера заходить в роутер. А він, в свою чергу роздає на 2 компа по ЛАН-у (4 порта, так, як і у Вашій моделі). І на телефони, нотіки по Wi-Fi.

Для чого його, інет - пхати одразу в комп?

Перевага №1 - якщо в грозу щось по кабелю заповзе - то спочатку "гавкне" роутер (не факт, але шанс більший), і не доведеться міняти мамку чи половину компа. А лише роутер.

Перевага №2 - якщо комп вийде з ладу - інет лишиться.

Перевага №3 - схема надійніша значно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відгуки.

Щодо необхідності від другої мережевої - зумовленно налаштуваннями IPTV . Від РОУТЕРА чи іншого приладдя воно не працює. (провайдкр так пояснював).

Третій і четвертий пост якісь спірні... Ставити статику чи динаміку на роутер? 192.168.0.2 (адреса другої мережевої) її міняти чи лишити?

Наразі пробую розібратися з типами підключень.

Підключив по схемі Жені, все працює, ПК і нетбук по файчику гамають. айпітв не працює. Телевізор з антеною в далеких планах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від РОУТЕРА чи іншого приладдя воно не працює.

меняй роутер, все будет працювать...

ищи с поддержкой IPTV...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від РОУТЕРА чи іншого приладдя воно не працює. (провайдкр так пояснював).

брєхня... Міняй Роутер. Або прошивку. Можна спробувати прокинути порт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від РОУТЕРА чи іншого приладдя воно не працює. (провайдкр так пояснював).

брєхня... Міняй Роутер. Або прошивку. Можна спробувати прокинути порт.

Яка різниця в роутері? пропускає маршрут да і все. різниця в довговічності і потужності сигналу. (судячи з мого досвіду початківця)Прокласти порт - думаю буду "насяффкати" техпідтримку

http://www.tradetelecom.ru/home-office/nastroyka-routera-d-link-dir-300-s-wi-fi-i-vpn.php

http://www.dlink.ru/ru/faq/68/879.html

Пробачте, я полінувався про айпітв погуглити...

(на мові оригіналу)

"На рис. 16 выше в поле Multicast Streams опцией Enable Multicast Streams Вы можете включить ретрансляцию «мультикаст» трафика в Вашу домашнюю сеть. Это необходимо сделать, если Вы планируете пользоваться услугой цифрового телевидения (IPTV) у своего провайдера. Настроить IPTV в D-Link DIR-300 / DIR-320 совсем не сложно, достаточно лишь этой одной-единственной опции. После чего Вы можете просматривать ТВ каналы непосредственно на персональном компьютере при помощи специального ПО (VLC, IPTV Player, PC Player и пр.)"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залишилось вирішити питання кому ставити пиво!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...