Перейти до змісту

айфон погано тягне київстар

Темний Лицар

Рекомендовані повідомлення

підкажіть в мому айфоні мтс працює нормально, а вот київстар більш неловоть ніж ловить(в нокії паше нормально) що з цім можна зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив би новий смарт за 1300 і не парився б...

Що ви в тому айфоні знайшли) :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який нрмальний телефон можна купити за такі гроші з великим дисплеєм 3,5 і шоб швидко думав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який нрмальний телефон можна купити за такі гроші з великим дисплеєм 3,5 і шоб швидко думав?

Раз

Два

Я особисто собі такий буду брати. Мені екран не головне, що на рахунок швидкості, процессор на 1Ггц мене влаштовує.

На Iphone 3GS процесор старий, на 600 мгц. + Камера на 3 мп, якщо вже на те пішло. Вони вже своє віджили, навіщо переплачувати за бренд та стару начинку, якщо можна взяти нормальне, нове і за ту ж ціну? Якщо хочеться понтів, то вже варто брати Iphone 4S. Бо 3GS то ще старий 2009.

Я вже мовчу про моделі, які можна замовити з Китаю. Lenovo наприклад, де 3GS курить в куточку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix,

Бачу ти любитель екзотики, аргументи, чесно, непереконливі.

Ти пропонуєш (і собі хочеш) бюджетні апарати, які нічим не виділяються і не дають фору тому ж айфону, хіба лише тим, що нові

А от як недайбіг прийдеться ремонтувати оці gsmart, ST15i...

В першому випадку - нереально знайти запчастини, бо марка дуже нетелефонна, а свіжий приклад, нещодавно мінявся тачскрін на ST15i White, задоволення потягнуло 450 грн, а тепер порівняй з кількістю тих же іфонів і копійчаних цін на комплектуючі до них...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз

Два

Я особисто собі такий буду брати. Мені екран не головне, що на рахунок швидкості, процессор на 1Ггц мене влаштовує.

На Iphone 3GS процесор старий, на 600 мгц. + Камера на 3 мп, якщо вже на те пішло. Вони вже своє віджили, навіщо переплачувати за бренд та стару начинку, якщо можна взяти нормальне, нове і за ту ж ціну? Якщо хочеться понтів, то вже варто брати Iphone 4S. Бо 3GS то ще старий 2009.

Я вже мовчу про моделі, які можна замовити з Китаю. Lenovo наприклад, де 3GS курить в куточку.

я так розумію, що ви з яблочною технікою не знайомі. Я особисто порівнював роботу відроїд смартфона з 1ггц процесором і 512 мб ОЗУ (motorola milestone 2) та 3ГС ..... і можу сказати що 600 мгц та 256 ОЗУ на 3ГС по повній програмі "натягує" по швидкості та планості роботі 1 ггц та 512 ОЗУ на андроїді При тому що андроїд був 2,3,7 (найновіша прошивка 4,1) а іОС 5,1,1 (найновіша прошивка на смарті 2010 р). Якщо рахувати цінову політику то нормальний андроїд за 1300-1500 грн купити, практично, нереально тому що за таку ціну буде екран 320х240 при 3,15-3,5 дюйма (де пікселі очі виїдають) і процесор з нижчою частотою + стара прошивка. Також дуже великим плюсом є те що з ПЗ проблем нема (в самого айфон) + око радує як він працює.

Щоб не розводити срач (а більшості випадків воно так і буває) прошу врахувати що це моя особиста думка.

Знаєте ребята...не в начінке діло, а в iOS. А щоб не холіварить - ваш андроід наравне, но погано що з виходом нових апаратів фірма ( а фірм дофіга, а моделей в кожної ще більше, в епла всього 5 ;) )виробник болт забиває на оновлення та доточення софта для старіших моделей, тіпа нафіга - купляйте нові дешеві трубкі, в отлічії від яблука. То їсть у епл ставлення до старих пользователей таке саме як до нових. І поки не спробуєте різницю - хоч кіл теши на голові не зрозумієте. Гонка за характеристиками це одне, а зручніть у користуванні інше.

Цілком згідний іОС заточена під конкретний апарат. Дуже жалко тих людей які купляються за 3-5 К грн андроїд смарти і сидять на 2,2,1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix,

В першому випадку - нереально знайти запчастини, бо марка дуже нетелефонна, а свіжий приклад, нещодавно мінявся тачскрін на ST15i White, задоволення потягнуло 450 грн, а тепер порівняй з кількістю тих же іфонів і копійчаних цін на комплектуючі до них...

Це єдина причина перевага, чому потрібно купувати яблофони? Ви ж не збираєтеся бити чи кидати власний телефон?

виробник болт забиває на оновлення та доточення софта для старіших моделей, тіпа нафіга - купляйте нові дешеві трубкі, в отлічії від яблука.

Розробники Android зараз як раз працюють над тим, щоб оновлювати ПЗ незалежно від виробника моделі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це єдина причина перевага, чому потрібно купувати яблофони? Ви ж не збираєтеся бити чи кидати власний телефон?

Отнюдь, не фанат яблучного заводу, але в цьому випадку, я б таки надав би перевагу iphone, а бити і кидати необов"язково, в більшості випадків, якось саме відбувається, вислизнув з рук, сів, а в задній кишені апарат, попав до рук дитині....

Розробники Android зараз як раз працюють над тим, щоб оновлювати ПЗ незалежно від виробника моделі.

Угу, а виробники маркетологи думають трохи не так, навіщо випускати 4.х на апарат 10-11" року в-ва, якщо він вартує дешево, можна потрібно під шумок свіжої осі продавати супер-сучасні трубки, де зв"язок моцне залізо+актуальна ОС=купа $$$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам перешов від андроїда до огризка (навіть до 2г, 3,1,3 в друга користувався 4+ все супер літає). справа не в тому який там процесор , скільки оперативи, а в тому як дана ОС працює на ньому. здаєтся 2г старий корч але 4 прошивка на ньому літає, + вона не така вже і стара. а ле на 400 Мгц 128 мб, куча класних ігрушок іде на ура. враховуючи що на ціі "дешеві" андроїди ті самі ігри навіть запускатись не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема під 2Г 4-ї прошивки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новий айфоня чи OS - вийшла нова, про 2g не згадуєм останя для них 3.1.3, всі дружно (невери і контрактнікі) (остальні ждуть лома від прийома і все одно перейдуть) перешились нажавши 1 кнопочку в комбайні, прогі, ігри, музон і кіно, контакти і замітки, фото . . . все лишилось. Непотрібно заново качать, заливати рінгтони і т.д забули про такі незручності раз і назавжди. Телефон готовий до роботи

про ОТА в Андроїді чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він хотів сказать 3.1.3 з натянутими з наступних прошивок плюшками - многозадачність, переключення між ними, можливість папкі створювать.

точно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новий айфоня чи OS - вийшла нова, про 2g не згадуєм останя для них 3.1.3, всі дружно (невери і контрактнікі) (остальні ждуть лома від прийома і все одно перейдуть) перешились нажавши 1 кнопочку в комбайні, прогі, ігри, музон і кіно, контакти і замітки, фото . . . все лишилось. Непотрібно заново качать, заливати рінгтони і т.д забули про такі незручності раз і назавжди. Телефон готовий до роботи

про ОТА в Андроїді чув?

+

Одним из больших плюсов официальных прошивок для Android-устройств в сравнении с неофициальными или так называемыми кастомными, оставалась возможность обновления по воздуху (OTA). В случае установки альтернативного ПО, например, CyanogenMod, приходилось делать это вручную, подключая устройство к ПК и теряя при этом некоторые данные (настройки приложений и т. п.). Плюс не стоит забывать и о самостоятельном отслеживании новых версий ПО. При OTA-обновлении процесс прост, незатейлив и полностью автоматизирован: пользователь поучает уведомление о наличии нового ПО, соглашается с его установкой и через несколько минут получает обновленный гаджет.

Для звичайних юзерів можна просто "нажати кнопочку", для заучок - ковиряйте і ставте суперпрошивки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Афігєть топікстартер задав питання про проблему з київстаром на яблуці, а в ітозі холівар яблучників з відроїдами. Тс а іншу київстаровську чи діджусовську карточку вставляв, який результат?

P.S. користуюсь BB OS, політ нормальний :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а срач розвели ужас)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порад звичайно багато, але всі непотемі (війна аблука з андроїдом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і тема не в тому розділі.

Програми / Software / Софт - ось і пішло обговорення ОС, а не ремонт мобільного телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...