Перейти до змісту

Питання до власників Андроїд-смартфонів.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І так: Хочу поставити в телефон картку більшого об'єму. На існуючій є якісь там проги ігри і т.д.

Як зробити так, щоб все це лишилося на новій картці.

тупо клонувати допоможе? Чи ні ? Чи все по-новому?

Опубліковано

Zheny@, якщо на картці нема розділу sd-ext ( а скоріш за все, нема),то все просто.

Я роблю так ( в мене hd2):

1. Вирубаю телефон (щоб він нічого не зрозумів - на карті є програми, що працюють).

2. Виймаю картку, встромляю в кард-рідер, тупо копіюю інфу на нову картку.

3. Встромляю нову, користуюсь.

Опубліковано

І так: Хочу поставити в телефон картку більшого об'єму. На існуючій є якісь там проги ігри і т.д.

Як зробити так, щоб все це лишилося на новій картці.

тупо клонувати допоможе? Чи ні ? Чи все по-новому?

Я теж замінив 8гб на 16 гб простим копіюванням інформації. Результат: 3-4 проги прийшлось перестановлювати (ярлики цих програм на екрані будуть "сірішими") . Телефон SE arc s, на той момент був андроїд 4.0.3.

Опубліковано

frv, якщо копію інфи робити, коли картка в телефоні, то не дивно, що так сталося. В мене навіть подібне було при дефрагментації картки (телефон був підключений до компа).

Опубліковано

Дивлячись яким чином дані на карточці лежать, бо Data 2 SD і віртуальна підміна пам"яті апарата картою SD Ext - дуже різні речі.

А коректно справитись допоможе Titanium Backup, але йому, здається потрібен рут. (бекап > копія\перенос на нову карту > рестор)

Опубліковано

для початку спробую скопіювати. Якщо не отримаю очікуваного результату - тоді буду гратися із бекапами.

і ще, поки не купив нову картку, на яку варто звернути увагу клас і т.д. ЧИ це значення особливого не має?

Опубліковано

бери клас10

Ніде не пише, як цей апарат з пам"яттю працює.

Якщо "на запас" то можна брати. А так - я щось дуже сумніваюся що контроллер пам"яті даного апарата зуміє на sd карту дані заганяти швидше як 4 мегабайти в секунду

Опубліковано

бери клас10

Ніде не пише, як цей апарат з пам"яттю працює.

Якщо "на запас" то можна брати. А так - я щось дуже сумніваюся що контроллер пам"яті даного апарата зуміє на sd карту дані заганяти швидше як 4 мегабайти в секунду

спидтест (из андроида) карт класс4 и класс10 отличался

Опубліковано

і ще, поки не купив нову картку, на яку варто звернути увагу клас і т.д. ЧИ це значення особливого не має?

Якщо картка буде лише в телефоні, то клас 4 саме те, що потрібно (ціна/якість/швидкість). А якщо плануєш її частенько виймати для обміну інфою з компом, то звичайно краще клас 10 (час економиться).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...