Перейти до змісту

Продадуть автомобільні номерні знаки

EXCLUSIVE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продадуть автомобільні номерні знаки:

АС 4448 ВА

ціна 80$

аха, а хозяін прийде і по башці надає :)))

Опубліковано

АС 4448 ВА

ціна 80$

Ви про шо?! :)

номера лежать зарезервовані в МРЕВ)

Опубліковано

АС 4448 ВА

ціна 80$

Ви про шо?! :)

номера лежать зарезервовані в МРЕВ)

А зарезервовані вони на Власника, тобто на іншу особу передати їх неможливо.

Опубліковано

хлопці якщо не знаєте - то краще помовчіть, якшо зацікавлені в покупці номерних знаків то пишіть, резервуйте, скину в пп контактний телефон власника.

машина знята з обліку, стоїть на транзитах - ПРОДАЄТЬСЯ одним словом!

а власник зарезервував свої номерні знаки в МРЕВ(виписали довідку і проплатив за місяць резерву в них при бажанні резерв можна продовжити), зберігаються вони теж там, платить за день кому цікаво 3,50грн, можливий продаж знаків і оформлення на будь яке авто (легкове) на будь яку особу!!!

Опубліковано

Пардоньте! А что в этом номере интересного? За что 80$? За четыре четвёрки и восьмёрку да ещё и AC BA .

Сколько стоят новые? Может новые 200$? (я на полном серьезе , просто давно не менял номера :)

Опубліковано

Пардоньте! А что в этом номере интересного? За что 80$? За четыре четвёрки и восьмёрку да ещё и AC BA .

Сколько стоят новые? Может новые 200$? (я на полном серьезе , просто давно не менял номера :)

:0152::0151:

Опубліковано

В нас такий світ що за 100 тугриків можна собі дісти номерний знак з повтором, аля 9229, 5225, 1221...

Нерозумію що в номері 4448 прикольного ???

Опубліковано

Нормальний номер.Абсолютно адекватна ціна.Хто захоче(кому це треба) - той купить.

Щодо прикольності:як на мене нічого прикольного немає в номері 9229,5225 і т.д.(АЛЕ ЦЕ МОЯ ДУМКА).

Опубліковано

дуже не раджу використовувати четвірку будь-де, рахується, що це число смерті. Особисто я уникаю цієї цифри.

Опубліковано

Зи: вихідець з Китаю?)

дуже не раджу використовувати четвірку будь-де, рахується, що це число смерті. Особисто я уникаю цієї цифри.

Цифра 4 в Китае

Цифру 4 в Китае, мягко выражаясь, не долюбливают.

В одном из городов властям пришлось пойти на то, чтобы запретить эту цифру при регистрации автомобилей. Так как люди отказывались забирать свои номера, если там оказывалась цифра четыре. Как следствие - неразбериха и пробки в регистрационной службе. По словам представителя местной полиции, после введения запрета количество регистрируемых автомобилей в день сразу же увеличилось с 80 до 100.

Все дело в том, что произношение слова "четыре" созвучно со словом "смерть". И считают, что она приносит несчастье.lift.jpg

Четыре - 四

Смерть - 死亡 wáng

В некоторых местах даже в лифте нет кнопок 4-й и 14-й этаж.

В Пекине больницу № 4 переименовали, потому что некоторые больные категорически отказывались лечиться в таком "смертельном" лечебном заведении. Почти во всех больницах нет четвертого этажа, т.е. этаж такой конечно есть, но называется он, как правило, 3 «а».

В основе китайской нумерологии лежит древняя даоская традиция. Однако не все китайцы верят в эту чепуху. Есть и более оптимистические суждения в отношении цифры четыре.

А от себя хочу добавить, что нумерология не имеет ничего общего ни с наукой, ни со здравым смыслом.

Опубліковано

Ні, просто дуже не люблю цифру 4, мої улюблені 3, 5, 7.

а мені особисто побоку всі ці міфи з числами і номер нормальний. а булоб 4444 я б собі взяв(666 теж тіпа сатани, 222 тіпа двоєчник ) тодавайте як в китаї відмінимо всі цифри і залишимо 7777 бо тільки вони приносять удачу--------------------- брєд

Опубліковано

скільки людей - стільки ж думок... :)

\

особисто мені подобається коли в моєї машини гарний номерний знак, є свої +/-, але кожна людина вибирає собі сама.....ті цифри які їй подобаються/шось означають, всіх вони різні....в мене особисто улюблена цифра "9" =)))

///

щодо теми-мопед не мій, бажаючі придбати звертаються до мене в ПП, а там я даю № власника, звоніть домовляйтесь.......на мою думку ціна адекватна)

Опубліковано

Я как надумаю менять техпаспорт, попрошу такие номера чтобы цифры ментам запомнить и выговорить было сложно (пока не придумал какой:) . Мне лично побоку какой номер.

Опубліковано

Такі речі продають вже?.. А я свої АС 8388 АС просто так в МРЕВ здав і ще два місяці вони мене там чекали :)

А перед тим так само здавав 777-67 ВО і 888-64 ВО

Опубліковано

Такі речі продають вже?.. А я свої АС 8388 АС просто так в МРЕВ здав і ще два місяці вони мене там чекали :)

А перед тим так само здавав 777-67 ВО і 888-64 ВО

аааааааааа!!!!!!!!!!!!! Чого не сказав!!!! (((( Якраз хочу ставити машину, в самий раз були б мені.... бо маю такі:

post-1130-0-31867500-1346265437_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...