Перейти до змісту

підскажіть який провайдер підключає інтернет по області без телефонної лінії?

Рекомендовані повідомлення

підскажіть який провайдер підключає інтернет по області без телефонної лінії?

а саме в с.Буяни перед Торчином потрібний інтернет...хто що може підсказати, порадити.

.швидкість хочаб не менше 1мб\с. пробували інтертелеком :0156: змовчу.

також через 3g модем від лайфа...теж не то...

P.S. знаю візор по радіо точці підключає, на сайті пише що 95 відсотків волинської області покриття..

мабудь наше село в інших 5 %)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабудь варто позвонити, і запитати?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інтертелеком вроді норм ганяє....як коли буває і до 3 мб витягує а інколи вісне сильно то десь 200кб

С.Забороль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабудь варто позвонити, і запитати? :)

дзвонив сказали - ні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пробували інтертелеком :0156: змовчу.

А ви не стримуйтесь, може легше стане. Хоча навряд, бо інакше як кривими руками або розкатаною губою я це назвати наразі не можу. 2 км до чи не найменш завантаженої БС на Волині - що треба людям для щастя??? Це там вас щось незадовільняє, де при піковому навантаженні на каналі сидить максимум 10 чоловік??? Єдине виправдання - це якщо ви випадково користувались не Ev-DO, а 1х - але хто ж вам тоді лікар??? І навіщо тоді плюватись?

P.S. Вибачаюсь, якщо може нагрубив, але в деяких випадках, хоч і можна було б промовчати, зробити цього не вдається. Я розумію, що в ІТ є чимало проблемних ділянок, але плюватись на інет в Буянах - це вже просто верх наглості

про швидкість я нічого не казав! вона досить не погана. я про тарифні плани. дуже дорого.. якщо швидко то ліміт, якщо безліміт то повільно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...