Перейти до змісту

Монтаж годинника VST 7042V на ВАЗ-2106

Deather

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Питання до автовласників радянської класики. Чи ніхто не ставив такого годинника. Питання які +12 подавати на нього - ті, що на рідному годиннику стояли перекинув на прикурювача і прикрутив консоль (влом знімати, намаявся сильно). Та й не хочеться, щоб постійно з акумулятора тягнув живлення. Чи то напряму від блоку запобіжників потягнути, чи на INT заправити, проте там же ж немає напруги, коли на OFF замок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер думаємо логічно.

Годинник працює без живлення? Якщо ні то сенсу його заживлювати від замка чи запобіжників немає, тобто лишається варіант заживлення від проводу, що йде в салон від акумулятора (до замка). Да і скільки він там вже тобі витягне з акумулятора.

Самий правильний варіант буде живлення від акумулятора через запобіжник (на випадок КЗ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там же є батарейки, таблєтки здаеться, так вони для годинника і для термометра і є 3 вихода "+" до постійного +, "-", "підсвітка" до підсвітки приборів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОК, буду до блоку запобіжників тягнути, найлегший варіант. Годинник на 1 сидів, там 16А запобіжник з постійним +.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОК, буду до блоку запобіжників тягнути, найлегший варіант. Годинник на 1 сидів, там 16А запобіжник.
А краще поїхав би ти до електрика, якщо сам не впевнений, а то не дай Бог ще спалиш ще машину, а проводка горить дуже швидко і так що просто не загасиш.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я підключів як старий був там контакти всі однакові як на старому так і на новому годинику і нема проблем.Хіба спасе що він там мізер бере електрикі від акомулятора????батарейка лише для годиника іто вистачае ненадовго.Температура та живленя тікі від акомулятора.Датчік на температуру вивів назовні під ліве передне колесо (точніше під бампер заклеїв) і нормально працюе акомулятор несадить вже так 2 рік катаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Поставив на штатне живлення (прийшлося нову консоль наново знімати і ветратися від встановленого прикурювача). Працює ОК, датчик висунув назовні і зафіксував за дзеркалом (в мене універсальні "вуха"- дзеркало в корпусі, є зазор).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...