Перейти до змісту

ТЕРМІНОВО! ПРОДАМ ЧАСТИНУ БУДИНКУ

Kuniva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам частину будинку по вулиці Ковельській з окремим. Зручний доїзд, можливість будуватись, земельна ділянка 3 сотих. Поруч зупинка, супермаркет ПАККО. Світло, вода, газ, телефон. тел.0667515622

Опубліковано
Ціна?

35тис.долл

Вчора було дешевше)))

Ділянка 3 сотих, з частина будинку, підведена вода, газ, світло, можливість будуватись ціна -30тис. Вул.Ковельська, 200м до ПАККО, поруч зупинка. тел.0667515622.
Опубліковано

основна ціна 35 тис. з можливим торгом

Ціна?

35тис.долл

Вчора було дешевше)))

Ділянка 3 сотих, з частина будинку, підведена вода, газ, світло, можливість будуватись ціна -30тис. Вул.Ковельська, 200м до ПАККО, поруч зупинка. тел.0667515622.

якщо ви просто поговорити то вам не сюди, а якщо щось цікавить то давайте домовлятись

Опубліковано

фото будинку, кімнат, площа будівлі, бажано план будинку це потрібно для того, щоб зацікавити покупців, бо у мене таке враження, що продається тіко 3 сотих землі...

а на рахунок "зателефонувати" - то навряд чи ви мені словами опишите свій будинок краще ніж це зробить фото.....

Опубліковано

фото будинку, кімнат, площа будівлі, бажано план будинку це потрібно для того, щоб зацікавити покупців, бо у мене таке враження, що продається тіко 3 сотих землі...

а на рахунок "зателефонувати" - то навряд чи ви мені словами опишите свій будинок краще ніж це зробить фото.....

+1

повністю згідний )))

Опубліковано

постараюсь найблищим часом зробити фото, але ососбливо немає чого фотографувати, старий будинок, ідеально підійде для тих, хто хоче щось будувати і одночасно бути поруч. оскільки жити в будинку можна. Але якщо дійсно когось цікавить то телефонуйте, домовимось про те щоб подивитись, погодьтесь наживу ефект кращий.

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...