Перейти до змісту

Проблема. Без доступу к Интернету.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла проблема. Суть в тому, що в мене дома є стаціонарний комп і ноутбук, є роутер TP-Link TD-W8901G і є датагруповський АДСЛ інтернет. Стаціонарний ПК підключений до ТПлінка через шнур, а вот ноут був підключений через ВіФі. Все працювало нормально декілька місяців. Але вот сьогодні виникла проблемка. Зранку сидівз ноута в неті, все було добре, потім відлучивсяна годинк, а коли прийшо, то побачив що на ноутбуці біля індикатора сигналу ВіФі пише, Без доступа к Интернету, хоча підключення до роутера є. Пробував іроутер перезавантажувати і ноут, але так нічого і не налагодилось. В чому може бути проблема?? Час від часу таке явище вже в мене виникало ( писало Без доступа к Интернету), але після викл/вкл роутера все знову нормально підклчалось і напис зникав. На ноуті стоїть вінда 7. В неті почитав,що такі проблеми можуть бути саме через неї, але ж діло в тому, що все працювало до сьогодні нормально. Може в когось була подібна проблемка? Налаштування роутера не змінював вже пару місяців, так що наламати дров там не міг. А, до речі, на стаціонарному ПК інтернет працює добре, з телефона також до ВіФі нормально підєднує і є інтернет. Так що, думаю, проблема і не в провайдера, і не в роутері.

Також, при підключені ноута через кабель до роутера інтернет на ноуті є .

Хто що може підсказати на рахунок цієї проблеми?

Опубліковано

З TPлінками таке буває) при вимкненні-увімкненні вафлі на ноуті- інет зявляється? Раджу для початку оновити пз на роутері

Опубліковано

Ны, при викл\вкл вафлы на ноуті інет не зявляється. Вже якось само налагодилось. Вимкнув роутер з мережі на 5 хв, потім нормально інет на ноуті появився. Ось так якось. Може мені треба роутер хоть деколи з мережі вимикати, а то вже місяці з 4 без перериву включений стоїть. Може перегрівся чи ше якийсь піндос з ним стався)) Попробую на ніч з мережі вимикати тепер. Подивлюсь як буде.

Опубліковано

Якщо це програмний глюк, то вирішити його буде простіше.

1. Зайти в налаштування бездротової частини роутера і виставити фіксований Wi-Fi канал замість Auto.

якщо не допомогло

2. Reset, оновлення прошивки на саму актуальну з сайту виробника, reset і налаштування по новій.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...