Перейти до змісту

Проблема. Без доступу к Интернету.

Рекомендовані повідомлення

Виникла проблема. Суть в тому, що в мене дома є стаціонарний комп і ноутбук, є роутер TP-Link TD-W8901G і є датагруповський АДСЛ інтернет. Стаціонарний ПК підключений до ТПлінка через шнур, а вот ноут був підключений через ВіФі. Все працювало нормально декілька місяців. Але вот сьогодні виникла проблемка. Зранку сидівз ноута в неті, все було добре, потім відлучивсяна годинк, а коли прийшо, то побачив що на ноутбуці біля індикатора сигналу ВіФі пише, Без доступа к Интернету, хоча підключення до роутера є. Пробував іроутер перезавантажувати і ноут, але так нічого і не налагодилось. В чому може бути проблема?? Час від часу таке явище вже в мене виникало ( писало Без доступа к Интернету), але після викл/вкл роутера все знову нормально підклчалось і напис зникав. На ноуті стоїть вінда 7. В неті почитав,що такі проблеми можуть бути саме через неї, але ж діло в тому, що все працювало до сьогодні нормально. Може в когось була подібна проблемка? Налаштування роутера не змінював вже пару місяців, так що наламати дров там не міг. А, до речі, на стаціонарному ПК інтернет працює добре, з телефона також до ВіФі нормально підєднує і є інтернет. Так що, думаю, проблема і не в провайдера, і не в роутері.

Також, при підключені ноута через кабель до роутера інтернет на ноуті є .

Хто що може підсказати на рахунок цієї проблеми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З TPлінками таке буває) при вимкненні-увімкненні вафлі на ноуті- інет зявляється? Раджу для початку оновити пз на роутері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ны, при викл\вкл вафлы на ноуті інет не зявляється. Вже якось само налагодилось. Вимкнув роутер з мережі на 5 хв, потім нормально інет на ноуті появився. Ось так якось. Може мені треба роутер хоть деколи з мережі вимикати, а то вже місяці з 4 без перериву включений стоїть. Може перегрівся чи ше якийсь піндос з ним стався)) Попробую на ніч з мережі вимикати тепер. Подивлюсь як буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це програмний глюк, то вирішити його буде простіше.

1. Зайти в налаштування бездротової частини роутера і виставити фіксований Wi-Fi канал замість Auto.

якщо не допомогло

2. Reset, оновлення прошивки на саму актуальну з сайту виробника, reset і налаштування по новій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...