Перейти до змісту

Пропоную приватні уроки англійської мови

batonRouge

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную приватні уроки англійської мови.

Про себе: 20 років, навчаюсь у ВНУ. Володіння англійською на рівні, близькому до Upper-Intermidiate; є досвід спілкування з носіями мови.

Тел. 0956118685, Юра

Опубліковано

2-3 курс ВНУ РГФ?

педагогічну практику хоч проходив?

ні, закінчив 4тий курс факультету міжнародних відносин

Опубліковано

перепрошую, ви, мабуть, жартуєте?)

міжнародні відносини вчать англійську на такому рівні як в школі. спілкування з носіями мови? любий троєчник з РГФ викладає краще, ніж викладачі з англійської мови з міжфаку, які у вас ведуть і вас вчать.

Опубліковано

міжнародні відносини вчать англійську на такому рівні як в школі. спілкування з носіями мови? любий троєчник з РГФ викладає краще, ніж викладачі з англійської мови з міжфаку, які у вас ведуть і вас вчать.

Дякую за оцінку рівня володіння англійською через Інтернет, з використанням своїх власних домислів, і попрошу не засмічувати тему, якщо немає реальних пропозицій.

Опубліковано

Дякую за оцінку рівня володіння англійською через Інтернет, з використанням своїх власних домислів, і попрошу не засмічувати тему, якщо немає реальних пропозицій.

А ви, я бачу, дуже сміливий хлопець. Так от-так як у вас вчать мову це курам насміх. рівень знань ваш я можу назвати, бо знаю ваш факультет і ваших викладачів. Відсутність педагогічної практики НЕ ДАЄ вам права працювати з дітьми. Аналогічно як і незнання методик викладання, бо їх навчають на філологічних факультетах. На все добре.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...