Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Місяць тому виникла проблема:

- після набора номера, ще перед з'єднанням в динаміку чути несильні потріскування, коли ж з'єднуюся з абонентом, то він мене не чує, або чує з шумами, які майже заглушають мій голос.

Коли стало зовсім нестерпно, відправив його в сервіс, який знаходиться на Вінниченка, в одному приміщенні з Соло Піца. Здав зранку, сказали, що перетелефонують до 17-00. Перетелефонували, сказали, що почистили в р-ні мікрофона та динаміка. Ну добре, приїхав, забрав тел., довольний, оскільки тріск пропав. Потім тільки звернув увагу, що нижню пластикову кришку покольожили в районі мікрофона та динаміка. Ну і познімали сіточку-фільтр з внутрішньої частини кришки, які захищали тел від попадання пилу.

Але не все так добре закінчилось. Пройшло порядка 2-х тижнів і історія з мікрофоном повторилась. Ті самі симптоми. Знову пішов в той самий сервісний центр. Благо була гарантія. Цього разу повідомили, що забрати прийдеться наступного дня. Прийшов наступного дня. Видали телефон, повідомили, що проблема така виникає як правило при попаданні вологи. Але телефон не купався, не плавав, не потів настільки, щоб волога попала внутрь. Але не так важливо, зробили - добре.

Вчора був рівно тиждень з того часу, коли був забраний телефон. І вчора симптоми повторились. Причому шуми чути тільки при умові використання внутрішнього мікрофона. При спілкуванні через ВТ- гарнітуру та провідну гарнітуру - все в нормі.

Можливо хтось знає причину виникнення проблеми та може її позбавитися - давайте контакти, нервів не вистачає кричати в трубу при розмові, а з гарнітурою зранку до ночі ходити - не по фен-шую. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місяць тому виникла проблема:

- після набора номера, ще перед з'єднанням в динаміку чути несильні потріскування, коли ж з'єднуюся з абонентом, то він мене не чує, або чує з шумами, які майже заглушають мій голос.

Коли стало зовсім нестерпно, відправив його в сервіс, який знаходиться на Вінниченка, в одному приміщенні з Соло Піца. Здав зранку, сказали, що перетелефонують до 17-00. Перетелефонували, сказали, що почистили в р-ні мікрофона та динаміка. Ну добре, приїхав, забрав тел., довольний, оскільки тріск пропав. Потім тільки звернув увагу, що нижню пластикову кришку покольожили в районі мікрофона та динаміка. Ну і познімали сіточку-фільтр з внутрішньої частини кришки, які захищали тел від попадання пилу.

Але не все так добре закінчилось. Пройшло порядка 2-х тижнів і історія з мікрофоном повторилась. Ті самі симптоми. Знову пішов в той самий сервісний центр. Благо була гарантія. Цього разу повідомили, що забрати прийдеться наступного дня. Прийшов наступного дня. Видали телефон, повідомили, що проблема така виникає як правило при попаданні вологи. Але телефон не купався, не плавав, не потів настільки, щоб волога попала внутрь. Але не так важливо, зробили - добре.

Вчора був рівно тиждень з того часу, коли був забраний телефон. І вчора симптоми повторились. Причому шуми чути тільки при умові використання внутрішнього мікрофона. При спілкуванні через ВТ- гарнітуру та провідну гарнітуру - все в нормі.

Можливо хтось знає причину виникнення проблеми та може її позбавитися - давайте контакти, нервів не вистачає кричати в трубу при розмові, а з гарнітурою зранку до ночі ходити - не по фен-шую. Дякую.

купи новий мікрофон, і поменяй у мікса) він робить і швидко і якісно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може пора переходити на

iPhone 4G

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не туди такі телефони носяться... Яблуко не було продумане для того щоб в них всілякі "Дяді Вані" колупалися. Такі телефони потрібно заносити до провірених людей або знайомих.. Я не розумію людей які несуть телефони в сервіс про який навіть нічого не знають. Я у цьому переконався сам. Заніс телефон в сервіс з проханням замінити корпус, замінили жахливо, частини корпусу випирали і на дисплеї була волосина з пилюкою.. і за це я гарно відплатив 50 грн. Після цього я сам завжди роблю собі телефони.. це не так важко.. "гугл тобі в руки" :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може пора переходити на

iPhone 4G

нерозумію до чого цей пост, людина питає "що зробитиЄ а не " що купити" .

як на мене 2 набагато надійніший ніж 4.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nexy,

А туди - це куди?

Багато в Луцьку чи Україні є авторизованих сервісів Apple?

Чи може з порога питати:

- А ви чули про ейчтісі ван ікс\айфон 4ес\самсугн гелексі ес3?

- Чули, чо нє

- Ну то поладьте мені то-то і то-то....

Крейзі у тебе поради, чесслово.

П.С. Відкривай *надійний і перевірений* сервіс "Ремонт, як для себе"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon,

А туди - це куди? - "На кудикіну гору"

агато в Луцьку чи Україні є авторизованих сервісів Apple? - А я десь писав що треба робити тільки у яблучних сервісах?

Чи може з порога питати - спробуй)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може пора переходити на

iPhone 4G

А чим він кращий від 2G? Я не про технічні характеристики, а про надійність. Та й консерватор я. Не люблю міняти речі просто так. Тим паче, якщо вже доведеться міняти - краще виберу щось з моделей HTC.

А тема, як завжди переростає в с..ч.

купи новий мікрофон, і поменяй у мікса) він робить і швидко і якісно)

Ага, зараз піду в найближчий промисловий магазин, куплю мікрофон до яБлука.

Ще звернув увагу на те, що при заряджанні телефона індикатор батареє вказує розрядку. Це не постійно, а періодично. Тобто індикатор показує процес зарядки, а батарея розряджається.

Є підозра на те, що проблема таки в шлейфі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однозначно треба забрати гроші й нести апарат до мікса

пс. мій айфон був в нього недавно й теж з мікрофоном, пс. все супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До SOAD - Мікс панацея потребує реклами, будь стриманішим. Тобі допоміг іншим нашкодив. Тому прошу без агітувань без знань, яких тобі забракло відремонтувати.

2g звичайний смартфон, поступається наступникам малими дрібничками мало використовуваними і не дуже вже й дрібним збільшенням характеристик, камери, гпс, сірі. А ось дизайн та наявність гарної задньої кришки з нормальною батареєю це не 3g і наступні незрозумілі просадки по живленню, хоча хто як активно користується так батарея і триматиме :) - ІМХО

"Після набора номера, ще перед з'єднанням в динаміку чути несильні потріскування, коли ж з'єднуюся з абонентом, то він мене не чує, або чує з шумами, які майже заглушають мій голос." - перепрошити, якщо не допомогло причина в пелюстках кріплення антени та item1188818551_shlejf_dlya_iphone_2g_1.jpg

" Потім тільки звернув увагу, що нижню пластикову кришку покольожили в районі мікрофона та динаміка. Ну і познімали сіточку-фільтр з внутрішньої частини кришки, які захищали тел від попадання пилу."

Розібрати не пошкодивши неможливо, це відома проблема чи пак захист від втручання цієї моделі. Після будь якого втручання сліди від непрямих рук. Зняли сіточку яка заважала на їхню думку проходженню твого голосу та гучності динаміку. Спрацьовує при дуже великій грязноті тряпочки.

Якщо надумаєш міняти сам мікрофон - не раджу. Причина - він паяється до головного шлейфу до якого ж припаяні і динамік і шлейф кнопки. Вставляти ту схему дуже незручно, самому вперше розібравши порвати запросто. Якщо поради вище не допоможуть будь готовим до заміни 4701-c89b6e90882f37167cdf14d676b5b6c8.jpg з послугою допаювання мікрофона та динаміка.

Якщо не зраджує память замовляв у фірми з Львову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи офтоп.

Я колись в тій майстерні ремонтував свого Соні Еріксона. Правда, проблема ніби в антені була. Теж після ремонту пропрацював тиждень чи 2, заніс знову по гарантії, ремонтували довго, все відкладали дату, коли можна забрати. В результаті віддали телефон і гроші і сказали, що ремонту не підлягає. Тепер якщо матиму якісь трабли, то краще віддам комусь з борди на ремонт. Чогось більше довіряю. Хоча, може, і даремно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...