Перейти до змісту

де в Луцьку ремонт автоскла

vagus

Рекомендовані повідомлення

Де в луцьку можна засверлити тріщину на лобовому склі.і якій там приблизно прайс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А пошукати слабо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де в луцьку можна засверлити тріщину на лобовому склі.і якій там приблизно прайс?

Я ставив повністю скло - 450 грн. (Лада 111)

Візьми набери запитай- 050 671-67-77 (Віктор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Займаюсь ремонтом автоскла та поліруванням пластикових фар. 0661812386, 0964934109

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

ціна сколів та тріщин :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як від промення до набережної спускатись поворот на право до волиньобленерго там є шафо, і там надають такі послуги, але цін не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна сколів та тріщин :0155:

Сколи від 80 грн, тріщини 8 грн за сантиметер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Займаюсь ремонтом автоскла та поліруванням пластикових фар. 0661812386, 0964934109

якщо когось цікавить вирівнювання вмятин на вато без пошкодження фарби пишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Які зараз актуальні адреси і цінина ремонт автоскла? Сьогодні зловив камінець і отримав скол 3мм, мабуть будуть повзти тріщини з часом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Які зараз актуальні адреси і цінина ремонт автоскла? Сьогодні зловив камінець і отримав скол 3мм, мабуть будуть повзти тріщини з часом?

На дубнівській, перед ж/д переїздом, якщо рухатись від консульства до с.Підгайці, поворот праворуч!(дорога до цегельного заводу) там вам можуть допомогти з ремонтом автоскла! Засверлять, підклеять! Щоб тріщини далі не пішли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

хто залишить відгуки з форумчан про якість на тій чи іншій точці з ремонту автоскла? хто де ремонтував і чи задоволені результатом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто залишить відгуки з форумчан про якість на тій чи іншій точці з ремонту автоскла? хто де ремонтував і чи задоволені результатом?

Я робив на карпенка карого як на ківерцівську їхати. Не знаю що можна сказати по якості при мені робили вроді по технології, від сколу залишилась малопомітна цятка, з часом зявився півмісяць зони де був скол. Але я і не відразу заклеїв місце сколу, а машина переночувала на вулиці а вже тоді заскотчував. Тому це не так важливо. Головне щоб тріщина не пішла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я робив тут два рази на різних машинах, заклеювали зірочки від камінців, робить не погано, претензій не маю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заклеїв в Павла на Шафо, впринципі претензій не маю, хоча нема з чим зрівняти якість і підхід до виконання роботи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Де якісно міняють лобове скло? Яка ціна роботи, скло своє, б/в.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0507095263 Павло, в гаражному кооперативі "дубнівський". якщо скло на герметик, то ціна демь 250-300 грн, точно не пам*ятаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремонт тріщин та сколів лобового скла автомобілів. Найкращі фотополімери, сучасні технології, якість та гарантія.

Полірування пластикових фар з покриттям захисним лаком. Відновлення блиску та прозорості, збільшення світлосили, довговічний лак Delta Kits.

http://remontstekla.lutsk.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...
В 30.07.2015 at 19:28, rossonero1899 сказал:

Де якісно міняють лобове скло? Яка ціна роботи, скло своє, б/в.

Робив заміну лобового скла на вул. Глушець 55- фірма Автокомфорт Луцьк, що знаходиться біля польського посольства в м. Луцьк. Хлопці дійсно професіонали, зробили дуже швидко та якісно, а головне недорого! Звертався по тел. 063 63 505 63.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...