Перейти до змісту

Бойкот массовому спорту

borec

Рекомендовані повідомлення

Ну в принципі по суті говорить

Побачивши заголовок, думав буде якийсь маразм

Скільки всього під шумок Євро-2012 зробили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ця картинка найкраще передасть мої емоції

facepalm.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Массы хотят кушать!

Скажи еде нет!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наскільки я його зрозумів, він закликає простіше ставитись до спорту як явища, не гризтись один з одним через те що хтось виграв а хтось програв. Це дуже добре використовують грошовиті і підприємливі люди.

Звичайно відео приправлене долею зайвого пафосу, але в принципі я з ним погоджуюсь. Заголовок не зовсім відповідає змісту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наскільки я його зрозумів, він закликає простіше ставитись до спорту як явища, не гризтись один з одним через те що хтось виграв а хтось програв. Це дуже добре використовують грошовиті і підприємливі люди.

Звичайно відео приправлене долею зайвого пафосу, але в принципі я з ним погоджуюсь. Заголовок не зовсім відповідає змісту

Цей дядько говорить, що футбол відволікає нас від боротьби з владою, корупцією, терактами та ще багато-багато чим на що, нам взагалі-то на*ти. Футбол нас не відволікає - ми його просто любимо, як і жінок, пиво, сало та посидіти в хорошій компанії.

ІМХО дядька гонить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та не особо то вiн i гонить, просто зацепив тему футбольного фанатизму. Фанатизм скрiзь зло, буть то в релiгii чи в футболi чи буть де, просто в цiй конкретнiй темi йдется про футбольний фанатизм, що дiлится на конкретний фанатизм типу ультрас i iнших, та побутовий так би мовити фанатизм, як скажемо в домогосподарок з серiалами, коли йде серiя (в данному випадку матч) все завмирае i всi *втикають* в телевiзор. Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...