Перейти до змісту

Бойкот массовому спорту

borec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну в принципі по суті говорить

Побачивши заголовок, думав буде якийсь маразм

Скільки всього під шумок Євро-2012 зробили

Опубліковано

Ну наскільки я його зрозумів, він закликає простіше ставитись до спорту як явища, не гризтись один з одним через те що хтось виграв а хтось програв. Це дуже добре використовують грошовиті і підприємливі люди.

Звичайно відео приправлене долею зайвого пафосу, але в принципі я з ним погоджуюсь. Заголовок не зовсім відповідає змісту

Опубліковано

Ну наскільки я його зрозумів, він закликає простіше ставитись до спорту як явища, не гризтись один з одним через те що хтось виграв а хтось програв. Це дуже добре використовують грошовиті і підприємливі люди.

Звичайно відео приправлене долею зайвого пафосу, але в принципі я з ним погоджуюсь. Заголовок не зовсім відповідає змісту

Цей дядько говорить, що футбол відволікає нас від боротьби з владою, корупцією, терактами та ще багато-багато чим на що, нам взагалі-то на*ти. Футбол нас не відволікає - ми його просто любимо, як і жінок, пиво, сало та посидіти в хорошій компанії.

ІМХО дядька гонить.

Опубліковано

та не особо то вiн i гонить, просто зацепив тему футбольного фанатизму. Фанатизм скрiзь зло, буть то в релiгii чи в футболi чи буть де, просто в цiй конкретнiй темi йдется про футбольний фанатизм, що дiлится на конкретний фанатизм типу ультрас i iнших, та побутовий так би мовити фанатизм, як скажемо в домогосподарок з серiалами, коли йде серiя (в данному випадку матч) все завмирае i всi *втикають* в телевiзор. Якось так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...