Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чем ближе к выборам,тем моя позиция становится популярной

:) нет достойных кандидатов, зачем тратить время на выборы,.если есть возможность просто заработать немного на них :)

эх,помню СтудРеспублику образца 1999 года в Ровно, мы тогда так погудели,за бабло кандидатов, ностальжи....

Опубліковано

впервые в истории, я там был кандидатом в мэры студгородка, там было то, что невозможно рассказать,это надо было пережить :)

Опубліковано

фишка в том, что в конце 90-х ещё не была сформирована единая позиция,каким образом завлекать электорат,вот и тогда выкидывали бабло тоннами,не совсем понимая, будет ли профит,или нет, а нам,студентам,какое дело? :)

некисло мы тогда отдохнули :)

Опубліковано

Комуніст Царьков: суд визнав "Свободу" нацистською організацією

Суд вищої інстанції визнав законним висловлювання лідера Компартії Петра Симоненка про те, що партія "Свобода" є нацистською організацією.

Про це написав у своєму блозі в соціальній мережі LiveJournal в неділю депутат від Компартії Євген Царьков"Судова тяганина почалася ще... у 2009 році - і тривала до недавнього часу, поки Вищий спецсуд з розгляду цивільних і кримінальних справ не поставив фінальну крапку у цій справі. На користь КПУ", - пише він.

"Хоча варто відзначити, що перші два суди - в Шевченківському районному та апеляційному, - у часи помаранчевого режиму Ющенка КПУ програла. Однак касація увінчалася успіхом, що дуже важливо, оскільки рішення ВАСУ - це рішення останньої інстанції. В Україні його оскаржити неможливо", - написав Царьков.

Він також повідомив, що всі 3 роки справу вів начальник юридичного відділу газети "Комуніст" Михайло Бабич, де було опубліковано відповідну заяву Симоненка.

"Матеріалів проти ВО "Свобода" у юристів Компартії було достатньо. Доказова база ледь вміщалася в товстенну папку на кілька сотень сторінок. До речі, юристи змогли довести не тільки факт нацизму, а й фінансування ВО "Свобода" олігархами", - йдеться у записі Царькова.

При цьому комуніст зазначив, що джерела фінансування нібито пов'язані з Партією регіонів.

"Фактичне визнання судом ВО "Свобода" нацистською організацією відкриває шлях до початку процедури заборони цієї сили. Але, чи піде на це провладна партія, яка, як встановив той же суд, і фінансує ту ж таки ВО" Свободу "?", - Заявляє Царьков.

У свою чергу в прес-службі ВО "Свобода" заявили, що їм невідомо про засідання суду і рішенні, про який заявляє Царьков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Нас, на жаль, "Свободу", не попереджали про жодні засіданнях суду, і наших адвокатів не викликали, до наших аргументів ніхто не прислухався. Зараз ми не володіємо інформацією, чи було це засідання суду...", - зазначив прес-секретар ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

"Навіть якщо він був, то це якийсь закритий суд, про який нас не попередили, на який не покликали адвокатів", - сказав він.

За його словами, "Свобода" подавала позов до лідера КПУ Симоненка про захист честі, гідності, ділової репутації і виграла його в Шевченківському райсуді Києва.

"Був виграний суд в першій інстанції, який зобов'язав Симоненка вибачитися перед Тягнибоком, а газету "Комуніст" на першій сторінці надрукувати відповідне спростування. Потім комуністи подали апеляцію і програли її. Апеляційна інстанція підтвердила рішення суду першої інстанції", - пояснив Сиротюк.

"Зараз комуністи кажуть, що був Вищий суд, касаційна інстанція, яка скасувала рішення... Якщо у них є якесь рішення суду, воно повинно стосуватися одного - що Симоненко не повинен вибачатися перед "Свободою", оскільки це було предметом позову", - підкреслив прес-секретар "Свободи".

Цікаво, скільки б відсотків голосів отримав такий кандидат в нардепи в Україні B) :

У Бразилії кандидат до міської ради роздавала виборцям кокаїн

У неділю, 7 жовтня, в єдиний день виборів у Бразилії поліція затримала кандидата на посаду міського радника за роздачу кокаїну виборцям.

Як повідомляє Terra Brasil, 32-річна Кармен Крістіна да Сілва Ліма у день виборів з автомобіля роздавала людям листівки з інформацією про себе, до кожної з яких був прикріплений пакетик з кокаїном.

Поліцію насторожила натовп, що невдовзі зібрався біля машини, і правоохоронці вирішили перевірити, що там відбувається.

Побачивши наближення поліцейських, да Сілва Ліма і її помічник спробували втекти з місця події, однак незабаром вони були затримані.

За інформацією поліції, у машині кандидата в міськраду виявили 11 пакетиків з кокаїном. Яку кількість наркотику кандидатці вдалося поширити разом з листівками, невідомо.

Жінці висунули звинувачення у підкупі виборців та розповсюдженні наркотичних речовин.

Нагадаємо, на минулому тижні у Новому Орлеані, США, помічник головного прокурора міста був затриманий, після того як в будівлі міського суду у нього з кишені випала сигарета з марихуаною.

Опубліковано

Як на мене серйозного удару по позиціях Свободи це не завдасть. Можливо добавить пару голосів комуністам серед стареньких дідусів та бабусь серед російськомовного населення на Сході України. А так ...

Опубліковано
Під час прес-конференції IA ZIK попросила Киричука підтвердити інформацію про перемовини поміж «УДАРом» та Об’єднаною опозицією щодо своєрідного «взаємозаліку» зі зняттям кандидатів у нардепи у різних мажоритарних округах. Зокрема, Об’єднана опозиція відмовляється від кандидування по округу № 19 із центром у Володимирі-Волинському (де балотується Олександр Киричук, – IA ZIK)висуванця «Свободи» Євгена Мельника, а натомість «УДАР» знімає з виборчих перегонів по луцькій мажоритарці Ігоря Алєксєєва. Нагадаємо, по округу № 22 в Луцьку до Верховної Ради кандидує висуванець «Батьківщини» Петро Кравчук.

Я припускав щось подібне, але це повне гоніво від Удару. Алєксєєв на противагу Мельнику - це навіть не смішно. Крім того, це не справедливо по відношенню до Свободи. Це їхній єдиний мажоритарник в області, причому реально прохідний і адекватний. Я б порадив Удару зняти всіх своїх мажоритарників, хай тішаться списочниками. А моральні дивіденди, які б вони при цьому отримали в перспективі значно дорожче обійшлись, ніж мажоритарник, який ще невідомо чи пройде.

Опубліковано

Тому то й вибори програють (Дай Боже що б я помилився). Як павуки в банці... Ніяк не можуть поділити шкіру ще не вбитого ведмедя...

Опубліковано

Слухай, ти для початку визначся, чи віриш ти соціологам, чи ні ...

Мались на увазі результати опитування на сайті, а не від соціологів.

А ти думаєш, що ці, так звані "соціологічні опитування" - це правда?

Опубліковано

так говорить, до речі, ТаЩоСидить і ТаЩоМаєМрію. Чий будеш? )

Я тобі можу сказати, за кого я проголосував в опитуванні в даній темі. В мене політичні переконання не змінюється кожного місяця, як в тебе. Ти тут точно, як депутат-"тушка в Верховній Раді

Опубліковано

А ти думаєш, що ці, так звані "соціологічні опитування" - це правда?

Співставивши результати соцопитувань екзит-полів, кажуть, легко можна побачити де опитування було заказне, а де справжнє.

Опубліковано

Я тобі можу сказати, за кого я проголосував в опитуванні в даній темі. В мене політичні переконання не змінюється кожного місяця, як в тебе. Ти тут точно, як депутат-"тушка в Верховній Раді

Тату сердечка вибий собі і гордись.. бо ж переконання не міняєш :)

Опубліковано

бо ж переконання не міняєш :)

А які в тебе переконання? Якщо ти ні за кого не голосуєш, то що ти тут робиш в розділі "Політика"?

Співставивши результати соцопитувань екзит-полів, кажуть, легко можна побачити де опитування було заказне, а де справжнє.

Так в тому то й питання, що екзіт-пол будуть проводити ті ж самі, що і публікують заказні соцопитування. А результат вони наперед "намалюють"

Опубліковано

Спілкуюсь і висловлюю думки. Власне для цього і створений ресурс. А якщо ти агітуєш, то збігай в штаб і випиши донат форуму, так як це прирівнюється до комерційної реклами тільки дорожче.

Опубліковано

бо ж переконання не міняєш :)

А які в тебе переконання? Якщо ти ні за кого не голосуєш, то що ти тут робиш в розділі "Політика"?

Так в тому то й питання, що екзіт-пол будуть проводити ті ж самі, що і публікують заказні соцопитування. А результат вони наперед "намалюють"

Тобто вірити соціологічним опитуванням не можна ?

Опубліковано

А що є такі хто останньому опитуванню повірив, де рейтинг опозиції безпричинно обвалюється за 2 тижні до виборів?

А якщо ти агітуєш, то збігай в штаб

А де я тут писав, за кого треба голосувати? Ти мене з кимось переплутав.

Кокретно, ти тут "чорним піаром" займаєшся. Наприклад, пишеш, що Тимошенко зерно крала.

Жаль, що закон про наклеп відмінили, а то б сів би на 3 роки :0159:

Опубліковано

А що є такі хто останньому опитуванню повірив, де рейтинг опозиції безпричинно обвалюється за 2 тижні до виборів?

А якщо будуть падали рейтинги Партії Регіонів, то такому опитуванню можна вірити?

Взагалі, чиїм опитуванням можна вірити?

Опубліковано

А якщо будуть падали рейтинги Партії Регіонів, то такому опитуванню можна вірити?

Так само я б цьому опитуванню не повірив. За них завжди будуть голосувати біля 25% виборців.

Так як десь там на Донбасі тобі скажуть, що нема за кого голосувати, а Янукович - це "менше зло" і "свій".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...