Перейти до змісту

Постанова уряду "Про затвердження Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів... "

pupchik

Рекомендовані повідомлення

Хотілося б обговорити з форумчанами дану програму уряду.

Чи дійсно вона вигідна і доступна. Поділіться, будь-ласка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недарма по Україні ця програма не користується великою популярністю.

Старші люди кажуть, що гратися у фінансові ігри з державою небезпечно, в кінцевому випадку все - одно програєш.

Це ж передвиборча технологія з усіма витікаючи. Немає гарантії того, що отримавши підтимку у цьому році позичальник дочекається її у наступних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає гарантії того, що отримавши підтимку у цьому році позичальник дочекається її у наступних.

Оце треба підкреслити і виділити жирним.

Есть еще и государственная ипотечная программа под 3% годовых. Однако как в правительстве ни стараются, она так до сих пор и не

заработала. Количество ипотечных кредитов, выданных в рамках программы удешевленной ипотеки для обеспечения доступным жильем граждан, нуждающихся в улучшении жилищных условий, составило аж 79 договоров на всю страну. Если учесть, что программа работает уже около двух месяцев, то темпы выдачи таких кредитов составляют меньше двух в день.

Как говорят специалисты, украинцы побаиваются участвовать в подобной госпрограмме из-за того, что государство компенсирует лишь 13% процентной ставки. Пока что это делается исправно, но по опыту последних лет известно, что в бюджете могут просто забыть заложить на эти цели средства. В этом случае придется платить банку полную ставку в 16% годовых, а это уже не многим по карману. Да и большинство квартир, которые предлагаются по ней - это недостроенное жилье, до заселения в которое может пройти не один месяц. Тем, кто хочет решить свой квартирный вопрос сейчас, эти предложения не всегда подходят.

Естественно, начало реализации государственной программы при таких мизерных объемах кредитования пока никак не повлияло ни на снижение ставок, ни на удешевление стоимости жилья.

http://agent.ua/review/articles/25883.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую всім! Все ясно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чого так зразу дякую?? То ж спробуй щастя, може пощастить і з дружиною в новій квартирі, а може й ні і те що там держава перестане виплачувати відсотки це ще не біда, а ось коли квартира стане довгобудом..а гроші плати...о тоді...да...повний..3,14***

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чого так зразу дякую?? То ж спробуй щастя, може пощастить і з дружиною в новій квартирі, а може й ні і те що там держава перестане виплачувати відсотки це ще не біда, а ось коли квартира стане довгобудом..а гроші плати...о тоді...да...повний..3,14***

Ото ж бо щоб воно не стало довгобудом. Поцікавився у ЛДБК так у них будинок ще не закінчений. Чомусь здається що даватимуть у дешеву іпотеку ті квартири які не продаються на ринку нерухомості, чи не прав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порився в неті, та конкретних посилань не знайшов. Але читав раніше, що можливий варіант, що ті кредити будуть давати під любе жило (ну може хіба новобудови), але платитимуть лише за 54м2(чи скільки там..). За всі 50+метрів держава не платитиме - хочуть 10-25% передоплати. Значить за метрів 35 заплатять. Це я веду до суми кредиту 35*500уо=17500уо. 13% від суми 2275уо/рік.

2Куо можуть бути того варті, навіть якщо держава на це заб"є за рік-2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походив повзнавав за ті кредити. Є зданий будинок на Федорова, 4в. По даній програмі можна взяти тільки 1, 8,9 поверхи. Квартири 1но кімнатні 49кв.м., 2кімн. - 70кв.м.. Вартість квадратного метра 6200грн. Кредит надає тільки УКРГАЗБАНК та Ощадбанк. Мені відмовили в кредиті так як я підприємець. А в кого високий офіційний дохід я думаю це не погана програма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене від цих іНтелЕктіВ просто вже ффф......ну де ви бачили ПРОСТИх молодих українців з з/п 5тис.грн?!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене від цих іНтелЕктіВ просто вже ффф......ну де ви бачили ПРОСТИх молодих українців з з/п 5тис.грн?!?

і які ще досі не мають власно житла...

Однозначно передвиборча агітація. Туди варто рипатися при умов, що є можливість у форс-мажорі для держави тягнути повний кредит... (всі як мінімум 17 чи то 18 %).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...