yuriyvg Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:29 #1 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:29 Люди добрі підскажіть як краще доїхати до Калінінграду?
lilechka Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:38 #2 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:38 · Приховав lilechka, 18 Липня, 2012 в 13:47 - Без причини Приховав lilechka, 18 Липня, 2012 в 13:47 - Без причини Потягами Ковель-Москва та Москва-Калінінград
nemo Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:44 #3 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:44 Люди добрі підскажіть як краще доїхати до Калінінграду?Якщо машиною - через Польщу.Ровером можливо і через Білорусь з Литвою.пішки також Через Польщу- або Білорусь.Також я б спробував автостоп на переході Доманово, і просився б в Клайпеду, або Мінськ.Можна залізти на біржу вантажних перевезень і знайти якісь рейси до Калінінграду і там з водієм домовлятись.Ну або потягом Київ - Калінінград.Або Київ(Львів)-Москва. а там літак, потяг,...П.С. На оленях, верхи,волами, в собачих упряжках - я б їхати не радив.
maluj Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:44 #4 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:44 автобусом через Польшу швидше
searcher Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:47 #5 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 13:47 А ще швидше і дешевше через Польщу, до Варшави прибл. 400 км і з Варшави до Калінінграду ще 330 км.
yuriyvg Опубліковано 18 Липня, 2012 в 14:08 Автор #6 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 14:08 А щоб транзитну візу не відкривати, чи є якийсь маршрут?Люди добрі підскажіть як краще доїхати до Калінінграду?Якщо машиною - через Польщу.Ровером можливо і через Білорусь з Литвою.пішки також Через Польщу- або Білорусь.Також я б спробував автостоп на переході Доманово, і просився б в Клайпеду, або Мінськ.Можна залізти на біржу вантажних перевезень і знайти якісь рейси до Калінінграду і там з водієм домовлятись.Ну або потягом Київ - Калінінград.Або Київ(Львів)-Москва. а там літак, потяг,...П.С. На оленях, верхи,волами, в собачих упряжках - я б їхати не радив.Якщо поїздом через Білорусь з Литвою - потрібно литовську візу відкривати?
nemo Опубліковано 18 Липня, 2012 в 14:16 #7 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 14:16 А щоб транзитну візу не відкривати, чи є якийсь маршрут?Люди добрі підскажіть як краще доїхати до Калінінграду?Якщо машиною - через Польщу.Ровером можливо і через Білорусь з Литвою.пішки також Через Польщу- або Білорусь.Також я б спробував автостоп на переході Доманово, і просився б в Клайпеду, або Мінськ.Можна залізти на біржу вантажних перевезень і знайти якісь рейси до Калінінграду і там з водієм домовлятись.Ну або потягом Київ - Калінінград.Або Київ(Львів)-Москва. а там літак, потяг,...П.С. На оленях, верхи,волами, в собачих упряжках - я б їхати не радив.Якщо поїздом через Білорусь з Литвою - потрібно литовську візу відкривати?Так. литва в евросоюзі. Без візи напевно тільки літак з москви-пітера.
Vadimm Опубліковано 18 Липня, 2012 в 14:50 #8 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 14:50 Може звідси яка інфа знадобиться...
yuriyvg Опубліковано 18 Липня, 2012 в 17:44 Автор #9 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 17:44 А щоб транзитну візу не відкривати, чи є якийсь маршрут?Люди добрі підскажіть як краще доїхати до Калінінграду?Якщо машиною - через Польщу.Ровером можливо і через Білорусь з Литвою.пішки також Через Польщу- або Білорусь.Також я б спробував автостоп на переході Доманово, і просився б в Клайпеду, або Мінськ.Можна залізти на біржу вантажних перевезень і знайти якісь рейси до Калінінграду і там з водієм домовлятись.Ну або потягом Київ - Калінінград.Або Київ(Львів)-Москва. а там літак, потяг,...П.С. На оленях, верхи,волами, в собачих упряжках - я б їхати не радив.Якщо поїздом через Білорусь з Литвою - потрібно литовську візу відкривати?Так. литва в евросоюзі. Без візи напевно тільки літак з москви-пітера.А скільки коштує транзитна Литовська віза?
hotweelse Опубліковано 8 Серпня, 2012 в 20:19 #10 Опубліковано 8 Серпня, 2012 в 20:19 Летал самолетом Киев-Калининград (посещаю Калининград часто) .. если что пиши мне, отвечу на все твои вопросы ..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.