Перейти до змісту

Windows XP; Windows 7.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Я зареєстрував підприємця (відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК), і стикнувся з кількома проблемами:

1) Підскажіть будь-ласка, де в Луцьку можна купити (ЛЕГАЛЬНІ ОС Windows XP та Windows 7)?

2) Де в Луцьку можна купити ЛЕГАЛЬНИЙ Microsoft Office?

Можливо в когось є в наявності перераховані вище ПО на продажу? Або можливо ви знаєте в кого чи де, можна його купити.

Оскільки я не дуже довіряю інтернет-магазинам.

Дякую за увагу! B)

Опубліковано
хай краще у мене буде стояти лінукс але за віндовс/офіс платити ніколи не-бу-ду

Вибачте не втримався.

Опубліковано

Вибачте не втримався.

1) З заказчика гроші за це не беруться. Я вкладаю - свої!

2) Фірма 1С веде детальний контроль на рахунок піратства.

3) Якщо вже я вирішив відкрити бізнес, то давайте я його зроблю (НОРМАЛЬНИМ) і буду клієнтам встановлювати легальні версії =)

Ніби в Ельдорадо бачив. Тому, що в Слоні.

Дякую, заїду, гляну.

Опубліковано

Вибачте не втримався.

ой, влітатимеш в копієчку... тобто ти хочеш купляти ліцензійний софт за куєву тучу доволі солідну суму грошей, а при встановленні брати гроші лише за установку??

Опубліковано

Вибачте не втримався.

ой, влітатимеш в копієчку... тобто ти хочеш купляти ліцензійний софт за куєву тучу доволі солідну суму грошей, а при встановленні брати гроші лише за установку??

Так

Опубліковано

Вибачте не втримався.

Так

Це трохи не правильно, бо ліцензійний віндовс це не просто встановлений і все, має бути ще наклейка і документи що ти її купив, якщо їх немає то смисла в ліцензії нема. І виходить клієнту немає значення ліцензійни чи не ліцензійних у них віндовс.

Опубліковано

Вибачте не втримався.

Так

Це трохи не правильно, бо ліцензійний віндовс це не просто встановлений і все, має бути ще наклейка і документи що ти її купив, якщо їх немає то смисла в ліцензії нема. І виходить клієнту немає значення ліцензійни чи не ліцензійних у них віндовс.

Тобто, на кожного клієнта потрібен новий диск з наклейкою? =D

Опубліковано

Вибачте не втримався.

Так

Тобто, на кожного клієнта потрібен новий диск з наклейкою? =D

Саме так, у іншому випадку ніякої ліцензії у нього немає. А реально ліценційний віндовс не ОЕМ версія коштує від 1000 грн. Тому не знаю як багато людей захочуть за це платити, це хіба фірми. І то вірмам бажано переходити на Linux бо їм буде ще дорожще.

Опубліковано

яка вартість буде "установки" установки Офіса 2007 на 11 ПК ? :_14:

Я просто думав, якщо купити лецінзійний диск, то його можна буде встановлювати на бескінечну кількість компютерів..

Ну тоді як працюють фірми - Апельсин ітд ? Не ліцензовані?

Опубліковано

http://soft.rozetka.com.ua/ru/products/details/111971/index.html

http://soft.rozetka.com.ua/office-applications/c80064/21205=3225/

Офіс від 700 грн якщо для дому, якщо для офісу дорожчий. Є лінцензії на декілька компів але вони від 3 штук, от по ссилках можеш глянути.

Опубліковано

На сайті Майкрософта є список магазинів, де можна придбати ліцензійне ПЗ Microsoft.

Окрім цього, на тому ж сайті, можна переглянути список партнерів, які знаходяться у Луцьку.

Також можна написати мені в приват — допоможу в питанні.

Взагалі, автору тему хочеться написати купу саркастичної фігні, як повелось у нас тут на борді писати з такого приводу, оскільки він планує займатись певною діяльністю і задає досить дилетантські питання. Але настрій у мене сьогодні хороший, тому просто хочеться порадити починаючому підприємцю дуже ретельно вивчити тему спочатку, щоб запобігти попаданню на бабло та іншим, більш неприємним проблемам.

Опубліковано

Я просто думав, якщо купити лецінзійний диск, то його можна буде встановлювати на бескінечну кількість компютерів..

Ну це смішно чесно кажучи)). Фірма апельсин можливо продає разом з компами ОЕМ версію, а ОЕМ версія йде тільки з компютерми. Якщо ти її купляєш так то це не ліцензія, я взнавав про це. А так щоб купити і встановлювати на компи одну і ту саму копію це є піратство)).

Опубліковано

Ну це смішно чесно кажучи)). Фірма апельсин можливо продає разом з компами ОЕМ версію, а ОЕМ версія йде тільки з компютерми. Якщо ти її купляєш так то це не ліцензія, я взнавав про це. А так щоб купити і встановлювати на компи одну і ту саму копію це є піратство)).

Колись, багато років назад я привіз свої перші два компютери до них на ремонт. Вони мені поставили Віндовс ХР СП1 - на той і на той компи! Зачить тоді вони могли поставити піраткі?)

Опубліковано

Ознайомся і не задавай більше таких питань. Все ж просто знайти.

Опубліковано

відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК стикнувся

І в ремонтах ви також такий самий спєц?

чи ви тілки міняти прогамне забезпечення будете?

Опубліковано

Колись, багато років назад я привіз свої перші два компютери до них на ремонт. Вони мені поставили Віндовс ХР СП1 - на той і на той компи! Зачить тоді вони могли поставити піраткі?)

Ну звичайно. Навіть якщо і ліцензійний поставили, вам то ж різниці немає. У вас немає на неї права. А ліцензійна вінда від не ліцензійної мало чим особливо відрізняється, це ж один і той самий код який скопійований. І я взагалі не чув щоб хтось ставив десь ліцензійну вінду, чи хтось цим переймався. В нашій країні з нашими доходами це не вигідно. Якщо поставити весь ліцензійний софт то він буде дорожчий чим сам компютер чи ноутбук.

Опубліковано

відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК стикнувся

І в ремонтах ви також такий самий спєц?

чи ви тілки міняти прогамне забезпечення будете?

Якщо лікар не вміє їздити на автомобілі, тоді він не лікар?

Так! В бізнесі та йому-подібному як ви сказали ( я не спєц ), а до чого тут ремонт?)

Доброго дня!

Я зареєстрував підприємця (відкриваю малий бізнес по ремонту та обслуговуванню ПК), і стикнувся з кількома проблемами:

1) Підскажіть будь-ласка, де в Луцьку можна купити (ЛЕГАЛЬНІ ОС Windows XP та Windows 7)?

2) Де в Луцьку можна купити ЛЕГАЛЬНИЙ Microsoft Office?

Можливо в когось є в наявності перераховані вище ПО на продажу? Або можливо ви знаєте в кого чи де, можна його купити.

Оскільки я не дуже довіряю інтернет-магазинам.

Дякую за увагу! B)

Дякую за поради та інформацію! Тема закрита.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...