Перейти до змісту

Вартість землі в с. Маяки

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Власне, цікавить вартість 1сотки землі під сільськогосподарське призначення в с. Маяки. Ну і під забудову теж непогано було б дізнатись. Земля 500 метрів від Ковельської траси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Земля 500 метрів від Ковельської траси.

не дуже вичерпна інформація.... доїзд який? чи проходять поруч комунікації? чи вона виключно під с/г призначення, чи під забудову теж піде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дуже вичерпна інформація.... доїзд який? чи проходять поруч комунікації? чи вона виключно під с/г призначення, чи під забудову теж піде?

доїзд - грунтовка

комунікації проходять поруч

підійде під забудову, але треба міняти цільове призначення. в даний момент земля під с/г оформлена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо для с/г- то десь доларів по 200 за сотку було б добре, якби продали

а якщо поміняєте призначення і буде вже під забудову, то десь по 800у.о. піде я думаю, не більше ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо поміняєте призначення і буде вже під забудову, то десь по 800у.о. піде я думаю, не більше ..

дякую) вже є чим оперувати.

І ще питаннячко:

3/4 будинка, 60 кв.м., 3 кімнати і прихожа. Без світла, води, тепла, каналізації, газу. В одній кімнаті гола цегла, і дошки на стелі не оброблені, в інших побілено, дерев"янна підлога місцями прогнивша, без відмостки, трохи дірявий дах з бляхи без утеплення, старі погані ринви, старі дерев"янні вікна які потребують заміни. 1931 рік "випуску" будинка. Біля будинку напівзруйновані дерев"янні прибудови, замулений колодязь, і пару соток джунглів. Розміщення те саме, 500метрів від траси по грунтовці.

Скільки за таке чудо не соромно просити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую) вже є чим оперувати.

І ще питаннячко:

3/4 будинка, 60 кв.м., 3 кімнати і прихожа. Без світла, води, тепла, каналізації, газу. В одній кімнаті гола цегла, і дошки на стелі не оброблені, в інших побілено, дерев"янна підлога місцями прогнивша, без відмостки, трохи дірявий дах з бляхи без утеплення, старі погані ринви, старі дерев"янні вікна які потребують заміни. 1931 рік "випуску" будинка. Біля будинку напівзруйновані дерев"янні прибудови, замулений колодязь, і пару соток джунглів. Розміщення те саме, 500метрів від траси по грунтовці.

Скільки за таке чудо не соромно просити?

ойойой... навіть важко відповісти - з таким справи не мав

вам буде дуже важко таке продати, оскільки люди більше звертатимуть увагу на пусті ділянки, аніж на таку, де ще треба буде все позносити, провести комунікації... а ще й ви кажете, що тільки 3/4 будинку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам буде дуже важко таке продати, оскільки люди більше звертатимуть увагу на пусті ділянки, аніж на таку, де ще треба буде все позносити, провести комунікації... а ще й ви кажете, що тільки 3/4 будинку....

справа в тому, що ми це не продавати зібрались, а купити. Тільки нам загинають космічну цифру, зі словами що вже є клієнт. Беруть на понт, ясне діло. То ми тепер вишукуємо адекватні ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа в тому, що ми це не продавати зібрались, а купити. Тільки нам загинають космічну цифру, зі словами що вже є клієнт. Беруть на понт, ясне діло. То ми тепер вишукуємо адекватні ціни.

справа, звісно, ваша... але я б не радив "це" купувати... навіть за безцінь... дарма гроші викинете

якщо маєте бажання купити/продати ділянку, чи іншу нерухомість - звертайтесь, будемо раді допомогти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа, звісно, ваша... але я б не радив "це" купувати... навіть за безцінь... дарма гроші викинете

якщо маєте бажання купити/продати ділянку, чи іншу нерухомість - звертайтесь, будемо раді допомогти)

по якій причині не радили б?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво якось розвивається тема.... Спершу складалося враження, що ТС хоче продати і прицінюється. Потім виявилося, що ТС - потенційний покупець.

Якщо вже так і ТС - покупець, то дозволю собі викласти свою думку.

Ви пишете, що 3/4 будинка 1931 р.в.? тобто у когсь ще 1/4? І ви хочете таке купувати і в такому стані? Воно вам потрібне? Я ще можу якось зрозуміти у Луцьку будинок на кілька господарів. А в Маяках... Ні. Краще хоч менше, але бути самому собі бути господарем.

Я б рахував так: 6 соток (пару соток джунглів)*600 дол (без комунікацій) = 3 600 дол

3 600 * 8=28 800 грн

28 800-8000 (демонтаж усього старого) = 20 800 грн

З урахуванням того, що будуть сусіди через стіну - 40% = 12 500 грн

Знаю зараз почнуть "розжовувати" ці розрахунки. "там не 600, а 750 дол, а там не 40%, а 25% і т.д." Можна подискутувати, але це не принципово.

Сенс купувати є у тому випадку, якщо це справді якесь дуже мальовниче місце (поряд річка, гарний берег і т.д.). В іншому випадку цей варіант не дужею....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по якій причині не радили б?

по тій, що вашими тоді були б 3/4 будинку(але з всього вищесказаного - це найменше зло), також було б ну дуууже багато мороки із знесенням всього непотрібного, розчищенням "джунглів" та проводкою всіх комунікацій.... потім ще й кап.ремонт самого будинку... і не факт, що він ще довго стоятиме

ще й сусіди казна-хто... там же в Маяках циганів купа

загалом - шкурка вичинки не варта зовсім...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по тій, що вашими тоді були б 3/4 будинку(але з всього вищесказаного - це найменше зло), також було б ну дуууже багато мороки із знесенням всього непотрібного, розчищенням "джунглів" та проводкою всіх комунікацій.... потім ще й кап.ремонт самого будинку... і не факт, що він ще довго стоятиме

це все зрозуміло.

от тільки та 1/4 будинку якраз і є наша. тому в решті будинку ми дуже зацікавлені. технічний стан будинку, тобто стін, фундаментів - абсолютно задовільний, перестоїть ще половину луцьких новобудов))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це все зрозуміло.

от тільки та 1/4 будинку якраз і є наша. тому в решті будинку ми дуже зацікавлені. технічний стан будинку, тобто стін, фундаментів - абсолютно задовільний, перестоїть ще половину луцьких новобудов))

ну от вас Skorpio76 вище зорієнтував в ціні більш конкретно)

а далі думайте самі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну впринципі зрозуміло. Порядок цін на землю теж визначився. Дякую всім хто прийняв участь в обговоренні.

Якщо ще в когось є думки, викладайте, цікавлять цифри, за будинок особливо, точніше 3/4 його)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...