aroma Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:48 #1 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:48 В мене дружина з Білорусі. Не буду описувати що нам коштувало два роки робити тимчасові різні документи на проживання. Через тиждень-два настане час, коли можна робити постійну посвідку. Ми хотіли взнати, які потрібні документи і чи потрібно якісь доки з країни громадянина (тобто Білорусі)Сьогодні дружина простояла дві з половиною години в паспортному, поки прийшла потрібна жіночка і сказала, що вона переїжджає кудись на нове місце і нічого не знає (в смислі про набір документів), сказала тільки що доків з батьківщини не треба.«Меня терзают смутные сомнения».Можливо хтось робив вже? Поділіться досвідом: які докі треба, скільки платити і які чеки?Буду вдячний.
Phoinix Опубліковано 2 Липня, 2012 в 12:23 #2 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 12:23 робив рік тому для Мами(громадянка РФ) потрібно було тільки 4фотки, Паспорт громадянина РФ та трудову книгу, здається це все.
Oksana04 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 12:27 #3 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 12:27 ОФФтопробив рік тому для МамиЯК приємно читати!!! МАМА з великої букви!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.