Перейти до змісту

Кто перепаяет чип в ноутбуке

Demitron

Рекомендовані повідомлення

Lenovo d560

0950930948

И все сразу догадались что за чип :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... цікаво... недавно людина створила тему "Ремонт комп'ютерів та ноутбуків", а тепер шукає того, хто зможе відремонтувати комп... Набір на роботу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... цікаво... недавно людина створила тему "Ремонт комп'ютерів та ноутбуків", а тепер шукає того, хто зможе відремонтувати комп... Набір на роботу?

Просто чтоб снять и поставить чип нужна хорошая паялка... А ее нет ) Вот и ищут тех, у кого есть...

З.Ы. У меня есть. Могу паять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто чтоб снять и поставить чип нужна хорошая паялка... А ее нет ) Вот и ищут тех, у кого есть...

З.Ы. У меня есть. Могу паять.

да я в курсе насчет хорошей паялки, трафаретов и т.д. (да и одной паялки недостаточно, ещё и руки нужны из нужного места), просто человек давал обьявление про РЕМОНТ, а, оказывается, он ремонтом то и не может заниматься... так..., крупноузловая сборка....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Инженер на море, а надо срочно зделать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Инженер на море, а надо срочно зделать

зрозуміло, питань нема... а то насторожило...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джек, взагалі, про термін субпідряд чув?

Насторожує скоріше синдромом гетто , коли в кожну треба вскочити і .... ... ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джек, взагалі, про термін субпідряд чув?

Насторожує скоріше синдромом гетто , коли в кожну треба вскочити і .... ... ....

може мені в тебе запитувати, куди вскакувати?

що ти ліпиш? в мене несправний нетбук, про що я й писав в тій гілці, а тому природньо, що слідкую за схожими темами, і природньо, що висловлюю сумніви... а от "синдром гетто" в когось іншого, я бачу...

і до чого тут "субпідряд"? я багато різних слів знаю. Автор щось про таке говорив спочатку? - Ні. То ти ТЕПЕР такий обізнаний став, після його уточнення? Тобто після мого запитання, правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

молодець - бублик на поличці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

молодець - бублик на поличці

все? дотепності скінчились? тепер попроси модера за тобою підтерти
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...