Перейти до змісту

Спокійна музичка

Iron Death

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
недавно вирішила прослухати ранню творчість теперішнього вокальора Арії Артура Беркута.

досить таки позитивні речі :)

Автограф

Колись, точніше в1987 році в Луцьку виступали на "Авангарді", після чеськго Citron'а... і чого народ почав факуни їм тикати і масово звідти йти під час їх виступу - загадка... B) Мітолісти...

Опубліковано

Щось ностальгія нахлинула ^_^Deep_Purple___Sometimes_I_Feel_Like_Screaming.rar

post-533-1201558820.jpg

вроді раніше Автографа була група Дінамік -присутствовав. ;) тоже в Проміні .

зи. на Галактику також ходив ,виступали в ...,зараз будинок Просвіти.

Опубліковано
вроді раніше Автографа була група Дінамік -присутствовав. ^_^ тоже в Проміні .

Дінамік це той шо з Кузьміним ? Він, как-би, з другої опєри і в той список нікак... ;)

Опубліковано

посиланя на youtube ,мр3 не знайшов ,ну дуже древня пісня,

В начале 1967-го Немен ушел из "Niebiesko-Czarni" и начал собственную карьеру, собрав сопровождающий бэнд "Akwarele". Летом того же года Чеслав выступил на фестивале в Сопоте, где произвел сенсацию с песней "Dziwny est ten swiat". Сильные тексты, яркая мелодия, а также небывало эмоциональное (для коммунистической Польши) исполнение принесли певцу первую премию.

Czesław Niemen - Dziwny Jest Ten Świat

post-533-1201648308.jpg

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Щось в вас там не дуже спокійні пісні перечислені. Я люблю Кріса Рі - оце в чувака мелодіка ,а вокал!! Супер!!!

Ще можна БГ, Воскрісеніє і багато-багато всякого різноо перечисляти!

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Ага, є нічого так речі! Доволі класні! Одну з них я багао разів переслуховував, нажаль назви не пам"ятаю ,але кліп вдома десь є!

А ще в них є китаєць чи може кореєць (не знаю точно) з волоссям до колін, який офігенні соло валить!!!

Опубліковано
Ага, є нічого так речі! Доволі класні! Одну з них я багао разів переслуховував, нажаль назви не пам"ятаю ,але кліп вдома десь є!

А ще в них є китаєць чи може кореєць (не знаю точно) з волоссям до колін, який офігенні соло валить!!!

Може ця Through The Fire And Flames там і кореєць і соло.

Опубліковано

Limp-behind blue eyes

The rasmus-not like the ither girl

plus 44-Weatherman,No_It_Isn't

расслабляющий весь музончик БЕлой Гвардии

ЧТО то интересует?

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

послухайте но щось з Esoteric, Boris, Pelican, Nadja, Longing for down. якщо ви після цього виживете, можете розслабитись під Opeth...

до речі, останній є в лослес форматі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...