Перейти до змісту

Лікування очей (катаракта)

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Хочу бабусі поміняти хрусталика, найшов дві клініки у Луцьку

http://clinica-dr-sovva.com.ua/

http://zagorski.com.ua/services.php?lang=ru&section=3&page=lutsk

Може хтось лікувався і підкаже яка краще?, перша дешевша у два рази чомусь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напиши в приват, сьогодні взнаю контакти, або, може, хто з борди знає: в дитячій лікарні працює Маргарита Генріхівна, дуже хороший спеціаліст. Моїй мамі нещодавно робила операцію по заміні кришталика. У одній з вищезгаданих клініх просто поморозились таке робити, бо там був досить складний випадок. Та і не раз чув від людей, що там більше пафосу, ніж професіоналізму.

Що стосується ціни, то вона залежить від складності кожного конкретного випадку і від матеріалів, які використовуються. Є кришталики за 1000 грн, а є — за 3000 (цифри наведені для прикладу і можуть не відповідати дійсності). Це якщо об’єктивно. А ще, звісно, ціна залежить від ЧСВ клініки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+100 Знаю Маргариту Генріхівну. Спеціаліст класний. Тільки не знаю чи з дорослими має справу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Має справу і з дорослими. Вона на базі тієї ж дитячої лікарні має приватну практику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Апну тему.

У мами підозра катаракти, хочу щоб зробили обстеження і відповідно пролікували.

Хто що порадить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Доброго дня! Можливо хтось знає телефончик Маргарити Генріхівни щоб записатися на прийом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми через гугл знайшли телефон відділення лікарні і там через якусь чергову чи кого записались на прийом до Маргарити Генріхівни. Дай Боже їй здоров"я, золота людина.

Телефон не пам"ятаю, але думаю шо й самі знайдете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звонила, сказали, що не записують, тобто "жива" черга(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, може термін "записують" не зовсім вірний. нам сказали коли вона точно буде, і в той день ми зранку були. там дійсно в порядку живої черги, треті здається, попали на прийом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я це розумію. Це я так хочу записати тата на прийом, сказали після 14:00. А ми не місцеві, думала що можна записатися індивідуально, щоб попасти в першій половині дня. Але думаю,що придеться робити так як ви кажете)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...