Перейти до змісту

Продам велосипед 600грн.

Sashapetrash

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам велосипед фото нижче! розміри:

від руля до тримача сідушкі 65,5см.

від тримача сідушкиі до центру передньої зірки 48см.

рама Y- подібна, стальна,перефарбована в чорний колір, перед фарбуванням прогрунтовано!

тормозні ручкі - tektro (старенькі)

перемикачі передач - shimano

задні передачі - shimano,к-ть передач -7 к-ть зірок - 7

передні передачі фірму не знаю, к-ть передач та зірок - 3

задні тормоза - shimano

передні тормоза якісь звичайні (старенькі)

сідушка - longus

колеса протиударні, вісімок немає, в аварію на велосипеді не потрапляли

гума на задньому колесі замінена, майже не зїжджена, на передньому давненько не міняв!

приблизно рік назад було замінено на нове: передні зірки, цеп,задні предачі, задні тормоза, всі тросики, рубашки,сідушка! після цього на ньому каталися разів 10 не більше і то не в напряг!

продаю тому що на ньому немає кому кататись, тільки місце займає!

ціна 600грн.

0951476607 Олександр

на перед вибачаюсь за неякісне фото! фотографувалося при поганому освітленні на телефон!

post-8662-0-50811000-1340279629_thumb.jp

post-8662-0-47776800-1340279638_thumb.jp

post-8662-0-06473500-1340279646_thumb.jp

post-8662-0-87894700-1340279654_thumb.jp

post-8662-0-67913300-1340279662_thumb.jp

Опубліковано

Дам 500 грн.

хібащо на 550грн. сторгуємось!

Саня,розпиши в приват шо і як.Думаю заберу.На який ріст,доречі?

відписав в приват

Опубліковано

Велосипедисти,потрібна допомога.Маю намір придбати цей апарат.Вся сіль в тому,що останній ровер був в мене літ 15 тому.Звичайна 'Україна'.Дуже прошу поради розписати в фаховців,що за апарат,і головне,СКІЛЬКИ грошей ще туди вложити,щоб був більш-меньш.Лісапед купується робота/дім,дім/робота.Всім,хто відгукнеться-величезний решпект.Попрошу до привату.

Опубліковано

Велосипедисти,потрібна допомога.Маю намір придбати цей апарат.Вся сіль в тому,що останній ровер був в мене літ 15 тому.Звичайна 'Україна'.Дуже прошу поради розписати в фаховців,що за апарат,і головне,СКІЛЬКИ грошей ще туди вложити,щоб був більш-меньш.Лісапед купується робота/дім,дім/робота.Всім,хто відгукнеться-величезний решпект.Попрошу до привату.

http://board.lutsk.ua/topic/9487-vibr-velokonja/

Опубліковано

Дякую,звісно.Але там все дуже якось розумно.Знаю тільки слова,'велосипед і педалі.'

тоді сідай і їдь якщо їздить :)

Опубліковано

Дякую,звісно.Але там все дуже якось розумно.Знаю тільки слова,'велосипед і педалі.'

тоді сідай і їдь якщо їздить :)

підтримую! я його перебрав можна кататись! тим більше тобі робота-дім я в гараджі ним пару років назад гоцав і нічого йому на сталось!

колеса там хороші тільки гуму нормальну поставиш, передні тормоза поміняєш, задні передачі настроїш і вперед! ходова частина вся майже нульцева!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...